Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez valami kényszer a páromnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami kényszer a páromnál?

Figyelt kérdés
Folyton nézi mit csinálok, majd szól, hogy nem lenne jobb másképp csinálni? Pl. úgy ahogy ő szokta. Már komolyan mondom nagyon idegesítő, hogy egy nap sem telik el e nélkül! Nem értem miért nem jó az úgy ahogy én eddigi egész életemben csináltam a dolgaimat! Sose szólt bele senki más, egyik exem sem. Azt mondta, ő azért szól, hogy nekem jobb legyen, és mert ő őszinte. De én úgy érzem, inkább olyan ez mintha át akarna formálni. Valaki magyarázza el mi ez az egész, mert kezdek már bekattani.
2015. okt. 15. 08:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A párod irányítani akar téged,ez vagy azért van mert mindenhol Őt irányítják vagy mert domináns egyéniség,ha neked ez nem tetszik beszéld meg vele,ha nem változtat ezen akkor keress új társat!
2015. okt. 15. 08:56
 2/6 A kérdező kommentje:
2 naponta beszélek vele erről, de olyan mintha fel sem fogná, nem érdekelné. Mindig azzal jön, hogy ő jót akar, meg őszinte és így tudunk csak össze csiszolódni. Ma is reggelinél megszólt hogy miért nem mást használok a kenéshez. Ilyen apró dolgokba, komolyan felhúz vele.
2015. okt. 15. 09:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, hogy téged szeret,vagy inkább abba szerelmes,amilyennek átakarna formálni?
2015. okt. 15. 09:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Uhhh áttudom érezni. Az én páromnál ugyanez a probléma.

Beszéd meg vele, hogy ne akarjon megváltoztatni, mert ez nagy problémákat fog szülni később! Ez nagyon nem jó!

2015. okt. 15. 14:00
 5/6 omba ***** válasza:

Nekem apám volt ilyen: neves vegyész volt, de amúgy egy önkényes, hatalommániás, sértett p_cs.

Nem azt mondta, hogy szereljem le a konnektor, hanem, hogy fogja egy csavarhúzót - de ne úgy fogjam!!! ....

nekem muszáj volt elviselnem, neked????

2015. okt. 17. 15:36
 6/6 anonim ***** válasza:
egy nő azt csinálja amit várnak tőle
2015. okt. 19. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!