Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami kényszer a páromnál?
Figyelt kérdés
Folyton nézi mit csinálok, majd szól, hogy nem lenne jobb másképp csinálni? Pl. úgy ahogy ő szokta. Már komolyan mondom nagyon idegesítő, hogy egy nap sem telik el e nélkül! Nem értem miért nem jó az úgy ahogy én eddigi egész életemben csináltam a dolgaimat! Sose szólt bele senki más, egyik exem sem. Azt mondta, ő azért szól, hogy nekem jobb legyen, és mert ő őszinte. De én úgy érzem, inkább olyan ez mintha át akarna formálni. Valaki magyarázza el mi ez az egész, mert kezdek már bekattani.2015. okt. 15. 08:38
1/6 anonim válasza:
A párod irányítani akar téged,ez vagy azért van mert mindenhol Őt irányítják vagy mert domináns egyéniség,ha neked ez nem tetszik beszéld meg vele,ha nem változtat ezen akkor keress új társat!
2/6 A kérdező kommentje:
2 naponta beszélek vele erről, de olyan mintha fel sem fogná, nem érdekelné. Mindig azzal jön, hogy ő jót akar, meg őszinte és így tudunk csak össze csiszolódni. Ma is reggelinél megszólt hogy miért nem mást használok a kenéshez. Ilyen apró dolgokba, komolyan felhúz vele.
2015. okt. 15. 09:01
3/6 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy téged szeret,vagy inkább abba szerelmes,amilyennek átakarna formálni?
4/6 anonim válasza:
Uhhh áttudom érezni. Az én páromnál ugyanez a probléma.
Beszéd meg vele, hogy ne akarjon megváltoztatni, mert ez nagy problémákat fog szülni később! Ez nagyon nem jó!
5/6 omba válasza:
Nekem apám volt ilyen: neves vegyész volt, de amúgy egy önkényes, hatalommániás, sértett p_cs.
Nem azt mondta, hogy szereljem le a konnektor, hanem, hogy fogja egy csavarhúzót - de ne úgy fogjam!!! ....
nekem muszáj volt elviselnem, neked????
6/6 anonim válasza:
egy nő azt csinálja amit várnak tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!