Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Homokos kényszergondolatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homokos kényszergondolatokat hogyan lehet legyőzni?

Figyelt kérdés

Vagy magát a kényszergondolatokat!Szorongást,rossz kedvet,depressziót okoznak...megkeserítik az életemet!Úgy jelentkeztek mint derült égből a villámcsapás!

Aki nem tudja h ez mi,az inkább ne szóljon hozzá...meg a leb*zizás,meg hasonló társaik nem hiányoznak,mert nem vagyok az!!

Muszáj szakamberhez fordulnom,vagy magam is túljuthatok rajtuk?Kb.egy hónapja jelentkeztek!

23F

2015. márc. 19. 22:18
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
0%

"meg a leb*zizás,meg hasonló társaik nem hiányoznak,mert nem vagyok az!! "

:DDD

2015. márc. 19. 22:21
 2/38 anonim ***** válasza:
Ez hajtson előre, mert ha visszaesel akkor mindenki leb*ziz ..
 3/38 anonim ***** válasza:
49%
Nem lehet csak most döbbentél rá arra,hogy meleg vagy?Mert ha igen akkor csak próbáld meg elfogadni.
 4/38 anonim ***** válasza:
0%
Homokos kényszergondolatok? ez mit jelent? és miért okoz ez rossz kedvet, depressziót? nem értem. meleg vagy, és meg akarod magad változtatni? akkor sem lszel boldogabb,ha olyat erőltetsz magadra, ami nem vagy. kerülj tisztába az érzéseiddel, fogadd el magad, és légy felszabadult. melegen, vagy heterón, tök mindegy.
 5/38 anonim ***** válasza:
0%

Semmit, lehet biszexuális vagy kissé.

Ezzel az égvilágon semmi mást nem tudsz tenni mint elfogadni, hogy esetleg az vagy. (tényleg)

2015. márc. 19. 22:22
 6/38 A kérdező kommentje:
Épp ezért írtam azt,hogy aki nem érti neírjon hozzá!Nincs mit ezen elfogadni,mert nem vagyok az!Tudom,nem mindennapi,de higgyétek el,nem én vagyok az első aki ilyennel küzd!
2015. márc. 19. 22:23
 7/38 A kérdező kommentje:
Birom amikor rögtön előhozzák a meleg témát...nem ,nem a biszexet,rögtön a meleget:D Emberek álljatok le kicsit,köszönöm!:)Valakinek gyilkos gondolatai vannak...akkor ő rögtön gyilkos?:DEzért hangsúlyozom h KÉNYSZERGONDOLAT!!
2015. márc. 19. 22:26
 8/38 anonim ***** válasza:
6%

Bizony nem te vagy az első, és nem is az utolsó.

És mindnek az a vége, hogy elfojtja vagy szenved, nem és elégedett.

(amúgy erős kíváncsiság a saját nemed iránt, boritékolható, hogy legalább kissé bi vagy.)

Nézd, kérdezted, elmondtuk. Elfogadod vagy sem a te dolgod. Úgy is rájössz a végén arra amit mondtunk, csak nem mindegy közben hány év kínlódás lesz mögötted. Ez nem nekünk fáj hanem neked.

2015. márc. 19. 22:28
 9/38 anonim ***** válasza:
49%

a kérdésed elég zavaros, nem csoda, ha az emberek nem értik..

mer mi van, ha vonzanak a farkak? nagy cucc, én is kipróbálnám.. de nem fogom, mert a barátnőmet szeret, pff ennyi

egyébként nincs olyan, hogy valaki 100%ig heteró, vagy 100%ig homi... az identitás sok dologból áll össze, így ki közelebb, ki távolabb esik az egyirányú vonzódáshoz

miért fáj ez neked ennyire? homofób vagy? lehet, hogy semmi bajod nem lenne, csak belekergetted magad a dologba, mint pl az apuka aki folyton a családjáért dolgozik, hogy nekik jó legyen, és közben a család elveszti az apukát, mert az folyton dolgozik:D jó, elég tág hasonlat, de most ez ugrott be

miért akarod legyőzni? miért akarsz harcolni? miért nem inkább...megérteni, megoldani, feldolgozni akarod?

ahogy nézem rettegsz attól, hogy meleg legyél... én azt gondolom, hogy ha azt mondanád, gondolnád, éreznéd, hogy "áh, üsse kavics, elfogadom amilyen vagyok" akkor ez az érzés elillanna... hisz a szorongás lényege ebben rejlik:D

2015. márc. 19. 22:29
 10/38 A kérdező kommentje:
Hát az h kissé bi lennék,fogalmam sincs..meleg tuti nem vagyok!Szar azért erre rájönni,vagyis h ilyenek jelentkeznek így hirtelen,az embernél!
2015. márc. 19. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!