Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Homoszexuális kényszergondolat...

Homoszexuális kényszergondolatokat hogyan lehet legyőzni?

Figyelt kérdés

23F

kb.3 hete jelentkeztek a semmiből!Tudom hogy a nőket szeretem,a nők vonzanak,de ezeket a kényszergondolatokat nem tudom kezelni..egyszerűen elő előjönnek,s szorongok meg minden!Ám szorongásom régóta van,de ez ami megjelent ez már több a soknál,eléggé kikészített!Hozzáteszem nem volt még barátnőm,s eléggé rágörcsöltem hogy mostmár kellene nő!Elvagyok keseredve...dokinál nem voltam,meg nem is szeretnék még menni!Milyen praktitkákat ismertek,mit lehet tenni!Sokat utána olvastam,ez nem új dolog,de nagyon kemény!

2015. márc. 1. 12:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
45%
Passz öreg, de remélem minél előbb sikerül legyőznöd a búza gondolatokat..keress egy nőt, hivatásos, nem hivatásos, az talán segíthet.
2015. márc. 1. 12:32
 2/22 A kérdező kommentje:

Kösz...hihetetlen h minden megtalál már!Eddig is depresszív,szorongó voltam,de ilyen gondom soha nem volt...mostmár,az ilyen abszurd,irracionális,baromság is megjelent!

Gondolkoztam hivatásosban is,de az még várhat!

2015. márc. 1. 12:38
 3/22 anonim ***** válasza:
60%

nézd, ha pasik is tetszenek, meg a nők is, akkor biszexuális vagy, ebben semmi rossz nincs, el kéne fogadni önmagad és akkor nem szoronganál, meg lennél depressziós!

A doki meg csak olyanon tud segíteni, ami betegség, a homoszexualitás/biszexualitás nem az. A szorongásokat meg akár egy pszichiáter segítségéével is le lehet győzni, nem kell hozzá orvos.

2015. márc. 1. 13:02
 4/22 A kérdező kommentje:
értem,hogy mit mondasz,de épp ezaz,h nem tetszenek...ezért is kényszergondolatok,énidegen gondolatok!lehet nem mélyedtél bele ebbe a témába,de elhiheted én igen...rengeteget kutattam,s ezek kényszergondolatok,amik bármilyen témák lehetnek!ám kösz a választ!
2015. márc. 1. 13:11
 5/22 A kérdező kommentje:
és ajánlom,elolvasni a kis szöveget is a kérdés alatt,nem hiába írtam le:)
2015. márc. 1. 13:12
 6/22 A kérdező kommentje:
hé hé hé képzeld tényleg hetero vagyok...a kényszergondolatok bármiylen témyájúak lehetnek!!de unalmas ez a szöveg h fogadd el magad,meg ilyenek...nőket szeretem,s nem mentegetőzés,hanem ez egy valós probléma!
2015. márc. 5. 12:28
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, milyen az, amin keresztülmész. Nekem is van több kényszergondolatom, amitől elég nehéz szabadulni... Nem is akarok rá gondolni, de akkor még inkább előjön. Amúgy ez nem jelenti azt tényleg, hogy meleg lennél, csak tudod sokan nem is hallottak erről a betegségről, ezért nem értik meg. Csak azok tudják, milyen ez, akik ebben a helyzetben vannak. Egyébként nem igazán tudok praktikákat mondani, mert az a tapasztalatom, hogy van mikor jobb lesz, vagy egy időre el is tűnik egy gondolat, majd jön másik, vagy.. ugyanaz. Megpróbálhatod lefoglalni magad valamivel, bár ez sem segít hosszútávon. Ha utána olvastál, akkor gondolom azt is olvastad, hogy nem igazán múlik el magától. Én azt tanácsolom, hogy menj el orvoshoz! Tudom, hogy nem szeretnél, de valószínűleg segíteni fog. Az ocd egyébként szorongásos betegség. És ne aggódj, lesz majd barátnőd. Nem kell görcsölni rajta.
2015. márc. 6. 17:59
 8/22 A kérdező kommentje:

Szebbé tetted a napomat,komolyan...erről van szó,nem nagyon hallani erről,meg aki nincs ebben benne,fel sem fogja hogy ez milyen meg mennyire kemény!Meg hogy ilyen témájú gondolataim vannak,s hiába tudom h a nőket szeretem,kivánom...ez akkor is frusztrál,tényleg mint egy démon a vállamon,s kiakaszt!Igen igen,olvastam,hogy ezt nagyon kevesen tudták saját maguk legyőzni,de megpróbálom!Ha nem sikerül akkor tényleg marad a doki!

Ám azt is olvastam hogy ha lecsökkentjük a szorongást,mivel ez kéz a kézben jár,akkor a gondolatokat is csökkentjük,szóval most nagyon azon vagyok h a szorongást csökkentsem,mert kész vagyok,elhiheted!Egyszerűen pár hete megjelent a semmiből,s gyötrődöm,nem lehet szabadulni tőle...!nagyon szépen köszönöm a válaszod!

2015. márc. 6. 19:36
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem legalább ennyit, ha nem is sokat. :) Igen, egyébként a szorongást kellene csökkenteni, ebben igazad van. Nagyon sok sikert kívánok neked, erős vagy, szorítok!
2015. márc. 7. 13:18
 10/22 Becixxx ***** válasza:
0%
Te nem hetero vagy , hanem homofób.
2015. márc. 7. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!