Homoszexuális kényszergondolatokat hogyan lehet legyőzni?
23F
kb.3 hete jelentkeztek a semmiből!Tudom hogy a nőket szeretem,a nők vonzanak,de ezeket a kényszergondolatokat nem tudom kezelni..egyszerűen elő előjönnek,s szorongok meg minden!Ám szorongásom régóta van,de ez ami megjelent ez már több a soknál,eléggé kikészített!Hozzáteszem nem volt még barátnőm,s eléggé rágörcsöltem hogy mostmár kellene nő!Elvagyok keseredve...dokinál nem voltam,meg nem is szeretnék még menni!Milyen praktitkákat ismertek,mit lehet tenni!Sokat utána olvastam,ez nem új dolog,de nagyon kemény!
Kösz...hihetetlen h minden megtalál már!Eddig is depresszív,szorongó voltam,de ilyen gondom soha nem volt...mostmár,az ilyen abszurd,irracionális,baromság is megjelent!
Gondolkoztam hivatásosban is,de az még várhat!
nézd, ha pasik is tetszenek, meg a nők is, akkor biszexuális vagy, ebben semmi rossz nincs, el kéne fogadni önmagad és akkor nem szoronganál, meg lennél depressziós!
A doki meg csak olyanon tud segíteni, ami betegség, a homoszexualitás/biszexualitás nem az. A szorongásokat meg akár egy pszichiáter segítségéével is le lehet győzni, nem kell hozzá orvos.
Szebbé tetted a napomat,komolyan...erről van szó,nem nagyon hallani erről,meg aki nincs ebben benne,fel sem fogja hogy ez milyen meg mennyire kemény!Meg hogy ilyen témájú gondolataim vannak,s hiába tudom h a nőket szeretem,kivánom...ez akkor is frusztrál,tényleg mint egy démon a vállamon,s kiakaszt!Igen igen,olvastam,hogy ezt nagyon kevesen tudták saját maguk legyőzni,de megpróbálom!Ha nem sikerül akkor tényleg marad a doki!
Ám azt is olvastam hogy ha lecsökkentjük a szorongást,mivel ez kéz a kézben jár,akkor a gondolatokat is csökkentjük,szóval most nagyon azon vagyok h a szorongást csökkentsem,mert kész vagyok,elhiheted!Egyszerűen pár hete megjelent a semmiből,s gyötrődöm,nem lehet szabadulni tőle...!nagyon szépen köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!