Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Homoszexuális kényszergondolat...

Homoszexuális kényszergondolatokat hogyan lehet legyőzni?

Figyelt kérdés

23F

kb.3 hete jelentkeztek a semmiből!Tudom hogy a nőket szeretem,a nők vonzanak,de ezeket a kényszergondolatokat nem tudom kezelni..egyszerűen elő előjönnek,s szorongok meg minden!Ám szorongásom régóta van,de ez ami megjelent ez már több a soknál,eléggé kikészített!Hozzáteszem nem volt még barátnőm,s eléggé rágörcsöltem hogy mostmár kellene nő!Elvagyok keseredve...dokinál nem voltam,meg nem is szeretnék még menni!Milyen praktitkákat ismertek,mit lehet tenni!Sokat utána olvastam,ez nem új dolog,de nagyon kemény!

2015. márc. 1. 12:25
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
hát oylan szinten lehet h homofób vagyok,de nem vagyok a melegek ellen,de nem szeretnék közéjük tartozni!az h hetero meg homofób az nem zárja ki egymást!
2015. márc. 7. 20:57
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is volt fél évig kényszergondolatom (igaz nem ilyen jellegű). Iszonyatos. A végén már minden 5. percben előjött, pokollá tette az életemet. Nekem csak a gyógyszer segített. Egy évig szedtem, aztán abba lehetett hagyni. Most is szorongok marhára, de kényszergondolataim már nincsenek legalább:) Max egyes dolgokra rákattanások, de azok pár napig tartanak csak. Szerintem keress föl egy jó pszichiátert és pszichológust!

2015. márc. 16. 22:04
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ejjj ha valaki nem akar homoszexuális gondolatokat, az egyből homofób? A kérdező sehol nem mondta, hogy gyűlölné a melegeket.
2015. márc. 18. 19:03
 14/22 A kérdező kommentje:
pontosan...birom amikor megszólnak,meg beszólnak,olyanok akiknek semmiről fogalmuk sincs!Amiről beszélek az egy szorongásos kórkép,zavar...elhiheti mindenki,hogy borzasztó érzés,könyörtelen...a gondolatok kikészítenek!Nekem ezek a témák jelentkeztek,de bármilyen téma lehet!
2015. márc. 18. 19:14
 15/22 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám szintén pár hete jelentkezett a semmiből! Már nem bírom, nem tudok este aludni! Tudom magamról hogy HETERÓ vagyok meg nővel is voltam már és a nőkre is izgulok meg fogok is de egyszerűen idegesít ez a gondolat. Én ugyan 19 éves vagyok és szintén nem volt barátnőm.Kérlek küld el privátba a gyógyulásod módját mert bekattanok.
2015. márc. 31. 01:22
 16/22 anonim válasza:
Nekem is ez van! Amit leírtál az konkrétan rám is igaz. Bár nekem ehhez valószínüleg rásegített néhány családi probléma is... Tudom hogy 2 és fél éves a poszt de menj el pszichológushoz... hidd el biztos jót fog tenni. 15/f :)
2017. nov. 28. 19:25
 17/22 anonim válasza:
Sziasztok! Sikerült valamire jutni ezzel a problémával? Ugyan ez van velem is!
2018. jún. 22. 18:46
 18/22 A kérdező kommentje:
A kezdetekhez képest sokkaljobban vagyok,hogy lekopogjam!Nyugi,csökkenni fog Nálad is,ne keseredj el,ámelhiszem h pokol ez az egész!
2018. jún. 23. 15:52
 19/22 anonim válasza:

Szia!

Tudom régi post, de ha látod tudnál privátban írni, hogy sikerült legyöznöd ezt a problémát. Ugyanez jött elő nálam is az utóbbi időben.

Köszi előre is!

2021. ápr. 16. 20:07
 20/22 anonim válasza:

Lehet hogy csak fellángolás, de az a ritkábbik eset, sanszos hogy biszexek vagytok, lehet lepontozni.

Egyébként nem tudom ki volt de valaki írta hogy ez betegség, ha ennyire utána akartok járni, akkor jobban tegyétek. Az orvosi szövetkezetek (pl WHO) már évek óta nem tekinti annak

2021. aug. 12. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!