Homoszexuális kényszergondolatokat hogyan lehet legyőzni?
23F
kb.3 hete jelentkeztek a semmiből!Tudom hogy a nőket szeretem,a nők vonzanak,de ezeket a kényszergondolatokat nem tudom kezelni..egyszerűen elő előjönnek,s szorongok meg minden!Ám szorongásom régóta van,de ez ami megjelent ez már több a soknál,eléggé kikészített!Hozzáteszem nem volt még barátnőm,s eléggé rágörcsöltem hogy mostmár kellene nő!Elvagyok keseredve...dokinál nem voltam,meg nem is szeretnék még menni!Milyen praktitkákat ismertek,mit lehet tenni!Sokat utána olvastam,ez nem új dolog,de nagyon kemény!
Szia!
Nekem is volt fél évig kényszergondolatom (igaz nem ilyen jellegű). Iszonyatos. A végén már minden 5. percben előjött, pokollá tette az életemet. Nekem csak a gyógyszer segített. Egy évig szedtem, aztán abba lehetett hagyni. Most is szorongok marhára, de kényszergondolataim már nincsenek legalább:) Max egyes dolgokra rákattanások, de azok pár napig tartanak csak. Szerintem keress föl egy jó pszichiátert és pszichológust!
Szia!
Tudom régi post, de ha látod tudnál privátban írni, hogy sikerült legyöznöd ezt a problémát. Ugyanez jött elő nálam is az utóbbi időben.
Köszi előre is!
Lehet hogy csak fellángolás, de az a ritkábbik eset, sanszos hogy biszexek vagytok, lehet lepontozni.
Egyébként nem tudom ki volt de valaki írta hogy ez betegség, ha ennyire utána akartok járni, akkor jobban tegyétek. Az orvosi szövetkezetek (pl WHO) már évek óta nem tekinti annak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!