Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyermekkori sérelem miatt...

Gyermekkori sérelem miatt vannak ezen vágyaim, vagy tényleg homoszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Volt már barátnőm is, és a szex nagyon intenzíven ment, azonban ráébredtem hogy nagyon boldog csak akkor tudok lenni, ha egy nálam jóval fiatalabb, tizenéves fiúról gondoskodhatok.

Értem ezalatt, hogy vigyázok rá, szeretetben tartom, megadok neki mindent amit tudok, és kiállok mellette. A helyzet az, hogy a szexuális oldala ennek elenyésző, persze van az is, mert nagyon szép a barátom teste, aki most 17 éves, és 2 és fél éve vagyunk együtt. De elgondolkodtam valamin. Most ez valóban én vagyok, vagy csak a sérülés miatt érzek így iránta? Persze én szeretnék továbbra is így érezni, mert nagyon szeretem, de az érzéseim néha mintha inkább atyaiak lennének. A nőkre áll fel jobban, ez tény, és ezt ő is tudja. Elfogadja így. Én csak miatta aggódom, mert nem akarom hogy megbántsam.

nekem nagyon rossz gyerekkorom volt, egy mocsok, részeges apával, aki ha részeg volt eltörte a kezem is...

27f

2013. dec. 19. 19:38
 1/3 anonim válasza:
Hát nem vagyok pszihológus, de szerintem nem csak azért szereted mert gondoskodni akarsz róla. Éppen azért akarsz gondoskodni róla mert szereted :)
2013. dec. 19. 23:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Én sem hiszek abban, hogy a szexuális orientációt gyermekkori traumák, és egyéb külsö hatások alakítanák ki. Lehet, hogy hatással vannak rá, szerintem az leginkább van és kész. És a csomóan nem is kategorzizálhatók egyértelműen, hogy "heteró" vagy "meleg", hanem a kettő között, vagy ezeknek valami kombinációja. (Ezt nevezik queer-nek.) Te a jelek szerint vonzódsz mindkét nemhez, de ez a vonzalom más típusú. (Persze ki tudja, egy másik sráccal milyen lenne a szex, lehet hogy csak vele olyan amilyen, de ha boldogok vagytok akkor tökjó.) Én így gondolom, de nem vagyok szakember, és nem fog kiderülni, mennyire viszonyulnál másképp ehhez a fiúhoz, ha normális családi körülmények közt nőttél volna fel.
2013. dec. 19. 23:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezt elég nehéz lenne megmondani. Keress fel egy pszichológust, akivel elbeszélgethetsz erről.
2013. dec. 20. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!