Gyermekkori sérelem miatt vannak ezen vágyaim, vagy tényleg homoszexuális vagyok?
Volt már barátnőm is, és a szex nagyon intenzíven ment, azonban ráébredtem hogy nagyon boldog csak akkor tudok lenni, ha egy nálam jóval fiatalabb, tizenéves fiúról gondoskodhatok.
Értem ezalatt, hogy vigyázok rá, szeretetben tartom, megadok neki mindent amit tudok, és kiállok mellette. A helyzet az, hogy a szexuális oldala ennek elenyésző, persze van az is, mert nagyon szép a barátom teste, aki most 17 éves, és 2 és fél éve vagyunk együtt. De elgondolkodtam valamin. Most ez valóban én vagyok, vagy csak a sérülés miatt érzek így iránta? Persze én szeretnék továbbra is így érezni, mert nagyon szeretem, de az érzéseim néha mintha inkább atyaiak lennének. A nőkre áll fel jobban, ez tény, és ezt ő is tudja. Elfogadja így. Én csak miatta aggódom, mert nem akarom hogy megbántsam.
nekem nagyon rossz gyerekkorom volt, egy mocsok, részeges apával, aki ha részeg volt eltörte a kezem is...
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!