A lelki sérelem miért okoz nagyobb fájdalmat, mint a testi?
Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 18:36
2/6 anonim válasza:
Szerintem ez így nem igaz. De mindenkinek az fáj "jobban", ami épp jutott.
3/6 anonim válasza:
Talán mert bizonyos emberek egyfolytában forognak rajta. Nem tudja kiverni a fejéből a sértést és ez egy idő után rányomhatja a bélyegét az egész életére.
4/6 anonim válasza:
Vagy talán azért mert azt attól kapjuk akit szeretsz,vagy fontos nekünk nem az asztal sarkától.mert igazán csak azokat tudjuk megbántani akik szeretnek,akinek számít a véleményünk.vagyis téged is csak azok tudnak megbántani,és csak azok tudnak fájdalmat okozni...és attól függ mennyire szereted,lehet hogy egy rossz szó attól akit szeretsz többet nyom a mércén mint egy lábtörés.
5/6 anonim válasza:
Amikor egészséges voltam, és megbántottak, mindig így gondoltam. Aztán egy komoly betegségből most kezdek felépülni: állandó halálfélelemmel, sok fájdalommal, sok lemondással járt ez az egy év. Most úgy gondolom, inkább ezer lelki baj, megbántás, fel se venném, csak egészséges legyek. Úgyhogy tényleg mindig az fáj, ami van :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 15. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!