Homoszexuális kényszergondolatokat hogyan lehet legyőzni?
Figyelt kérdés
23F
kb.3 hete jelentkeztek a semmiből!Tudom hogy a nőket szeretem,a nők vonzanak,de ezeket a kényszergondolatokat nem tudom kezelni..egyszerűen elő előjönnek,s szorongok meg minden!Ám szorongásom régóta van,de ez ami megjelent ez már több a soknál,eléggé kikészített!Hozzáteszem nem volt még barátnőm,s eléggé rágörcsöltem hogy mostmár kellene nő!Elvagyok keseredve...dokinál nem voltam,meg nem is szeretnék még menni!Milyen praktitkákat ismertek,mit lehet tenni!Sokat utána olvastam,ez nem új dolog,de nagyon kemény!
2015. márc. 1. 12:25
21/22 anonim válasza:
Hali ebben szenvedek húsz êbve a megoldàs menj el minél hamarabb és többszöt egy hivatásoshoz közben csajozz ez az önértékelés csökkenés miatt van
Nagyon sokat tudnék mesélni
És ségíteni ha gondolod írj privit
22/22 anonim válasza:
Sziasztok 18 éves vagyok HOCD van kb lassan 6 éve és lassa már abban sem vagyok biztos,hogy tényleg heteró vagyok e nembeszéltem róla senkinek egyszerüen már ott tartok,hogy nemtudom kivagyok lassan olyan vagyok mint egy hallot valaki segitene?Legyen szives aki normális,mert ha nemfog elmulni csak akkor inkább a halál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!