Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homokos kényszergondolatokat hogyan lehet legyőzni?
Figyelt kérdés
Vagy magát a kényszergondolatokat!Szorongást,rossz kedvet,depressziót okoznak...megkeserítik az életemet!Úgy jelentkeztek mint derült égből a villámcsapás!
Aki nem tudja h ez mi,az inkább ne szóljon hozzá...meg a leb*zizás,meg hasonló társaik nem hiányoznak,mert nem vagyok az!!
Muszáj szakamberhez fordulnom,vagy magam is túljuthatok rajtuk?Kb.egy hónapja jelentkeztek!
10: megfogsz lepődni, de van 100% hetero/homo ember. :O
2015. márc. 19. 22:33
12/38 A kérdező kommentje:
Értem!Magát a gondolatokat próbálom elfogadni,h oké vannak,s lehet elillannak!csak energiát adok nekik ezáltal,h kattogok,gondolkozok...Nekem nő kell,az meg h kissé bi vagyok,leszarom...nem tudtam róla!
2015. márc. 19. 22:34
13/38 anonim válasza:
Ismerősömnek már felesége és két gyermeke volt mikor rádöbbent arra ,hogy inkább a férfiakhoz vonzódik mintsem a nőkhöz.Na erre varjál gombot.A felismerés nincs korhoz kötve.És ezzel nem megbántani vagy megsérteni akarlak.
2015. márc. 19. 22:35
14/38 anonim válasza:
korral és tapasztalattal módosulhat némileg a nemi identitás is :) Képzelj el egy skálát 0-10 között, te mondjuk eddig voltál 3-as, most lettél 5-os a meleg felé. (eddig rejtett bi voltál most már tudod) Ennyi történt. :)
Az emberek komoly hányada mozog a skálán.
2015. márc. 19. 22:37
15/38 A kérdező kommentje:
Igen,hallottam ilyesmiről..de oké,legyen gyerekem,feleségem,s rádöbbenhetek mindenre:D Ám nem vagyok a melegek ellen,de én nem vagyok/leszek!Max a biszex tényét fogadom el...Ezt az ember nem választja,azt is tudom,de annyi mindennel sújtott már az élet,nehogy már ezzel is:D Hát akkor remete leszek,s kész!:)Nó problémó!:)
2015. márc. 19. 22:38
16/38 A kérdező kommentje:
Hát ez csúcs...huhh kemény!!De inkább vallom továbbra is heterónak magam,mert csakis ezt tudom kiélni,a másik részével nem akarok foglalkozni,köszönöm!
De lehet h most lettem 3as nem?
2015. márc. 19. 22:44
17/38 anonim válasza:
Tökre heteró vagy, a gondolatok pedig azért jönnek mert nem akarod. Én egy időben a szeretteimet öltem fejben akaratlanul, de beletörődtem hogy ezek jönnek és kész, de tudtam hogy a valóságbam nem ártanék nekik. Itt most saját magaddal küzdesz. Képzeld el hogy van egy másik éned aki beléd akarja erőltetni hogy meleg vagy, és szenvedsz mert nem akarsz meleg lenni. Ne zavarjon, ne add meg a lehetőséget neki hogy ezen élvezkedjen. Ez olyan mint mikor valaki föl akar bszni idegile, de te meg leszrod, és ő lesz ides.
2015. márc. 19. 22:59
18/38 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat,főleg akik tudják miről beszélek!
2015. márc. 19. 23:36
19/38 anonim válasza:
Ha meleg gondolataid vannak, akkor valószínűleg vonzódsz a férfiakhoz, vagy legalábbis a farkakhoz, úgyhogy fogadd el, hogy ez van! Persze előfordulhat, hogy ez idővel elmúlik, esetleg a valóságban nem tetszik, csak képeken, gondolatban. Sok minden lehet, tulajdonképpen vele kell törődnöd, hogy valószínűleg biszexuális vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!