Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Homokos kényszergondolatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homokos kényszergondolatokat hogyan lehet legyőzni?

Figyelt kérdés

Vagy magát a kényszergondolatokat!Szorongást,rossz kedvet,depressziót okoznak...megkeserítik az életemet!Úgy jelentkeztek mint derült égből a villámcsapás!

Aki nem tudja h ez mi,az inkább ne szóljon hozzá...meg a leb*zizás,meg hasonló társaik nem hiányoznak,mert nem vagyok az!!

Muszáj szakamberhez fordulnom,vagy magam is túljuthatok rajtuk?Kb.egy hónapja jelentkeztek!

23F

2015. márc. 19. 22:18
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
értem 20as,de nincs vonzódás!No mindegy,kár feltenni ilyen kérdést,vagyis mégis megérte,mert kaptam pár olyan választ is akik tudják,miről beszélek!:)
2015. márc. 20. 00:26
 22/38 anonim ***** válasza:

Menj el egy jó pszichológushoz.

Ha meleg/bi vagy, akkor rájössz és megtanulod elfogadni. Ha nem vagy az, akkor rájössz, honnan jönnek ezek a gondolatok. (Ha ilyeneken pörögsz, kizárt, hogy 100% heteró vagy. De miért baj ez?)

A szakember egy win-win szituáció.

2015. márc. 20. 00:40
 23/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!!De könnyű másnak,azt mondani iylenkor hogy fogadd el magad:D Ám nincs mit elfogadni,ez akkor sem normális,mert tudom h mit akarok,mi vagyok!Az hogy a többség itt melegnek cimkéz már mindenkit,mert ugye,lehet ilyenről nem hallottak...hááát ez elég gáz akkor!De az ilyen tanácsok nem kellenek,köszi!:)

"Ha ilyeneken pörögsz, kizárt, hogy 100% heteró vagy"igen?honnan tudod?:)képzeld el,nem kizárt!

2015. márc. 20. 00:44
 24/38 A kérdező kommentje:
De köszönöm a válaszokat!Sokkal nem értek egyet,meg megértem hogy nem hallottak ilyenről,de inkább ne cimkézzenek,hanem próbáljanak tanácsot adni!Béke:D
2015. márc. 20. 00:47
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Olyan mint az álom, csak itt nem kelsz fel mikor eldurvul. Nem vagy meleg. Amikor jön egy ilyen, próbálj meg másra gondolni. Ne keresd az okát, ne gondolj magadról semmit, csak azért jönnek mert nem akarsz ezekre gondolni, tabu nállad, ne adj nekik jelentőséget. Nekem ez jött be.
2015. márc. 20. 09:45
 26/38 anonim ***** válasza:
0%
Nincs mit ezen ragozni, bu zi lettél, még a hozzászólásaid is bu zisak. Próbálj meg ráhangolódni a kolbászra, és ne szégyelld magad, ha női rucikban szeretnél mászkálni, akkor tedd azt. Te nőnek születtél, csak jó isten tréfált meg téged. TE EGY ERTEKES EMBER VAGY, MEG IGY MELEGEN IS! Járj klubokba, és enged felszínre az érzéseidet!
2015. márc. 21. 15:33
 27/38 A kérdező kommentje:
26-os,most megnevettettél!Szánalmas vagy!
2015. márc. 21. 15:37
 28/38 A kérdező kommentje:
Egyesek csak lelohaszák mégjobban az ember kedvét...tényleg én voltam ahülye hogy itt keresek válaszokat!"6-os,neked meg csak annyit,hogy elképesztően homokos hozzászólásod van,gondolkozz el magadon,nézz tükörbe,ahelyett hogy beszólogatsz!
2015. márc. 21. 15:41
 29/38 anonim ***** válasza:
A 6-os hozzászóló is te voltál, így vagy úgy, de legalább beismerted a ferde hajlamodat.:)
2015. márc. 21. 15:48
 30/38 anonim ***** válasza:
Örülök neki, hogy meg tetted az első lépést.
2015. márc. 21. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!