Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homokos kényszergondolatokat hogyan lehet legyőzni?
Vagy magát a kényszergondolatokat!Szorongást,rossz kedvet,depressziót okoznak...megkeserítik az életemet!Úgy jelentkeztek mint derült égből a villámcsapás!
Aki nem tudja h ez mi,az inkább ne szóljon hozzá...meg a leb*zizás,meg hasonló társaik nem hiányoznak,mert nem vagyok az!!
Muszáj szakamberhez fordulnom,vagy magam is túljuthatok rajtuk?Kb.egy hónapja jelentkeztek!
23F
Menj el egy jó pszichológushoz.
Ha meleg/bi vagy, akkor rájössz és megtanulod elfogadni. Ha nem vagy az, akkor rájössz, honnan jönnek ezek a gondolatok. (Ha ilyeneken pörögsz, kizárt, hogy 100% heteró vagy. De miért baj ez?)
A szakember egy win-win szituáció.
Köszönöm a választ!!De könnyű másnak,azt mondani iylenkor hogy fogadd el magad:D Ám nincs mit elfogadni,ez akkor sem normális,mert tudom h mit akarok,mi vagyok!Az hogy a többség itt melegnek cimkéz már mindenkit,mert ugye,lehet ilyenről nem hallottak...hááát ez elég gáz akkor!De az ilyen tanácsok nem kellenek,köszi!:)
"Ha ilyeneken pörögsz, kizárt, hogy 100% heteró vagy"igen?honnan tudod?:)képzeld el,nem kizárt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!