Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Maradnátok olyan férfival aki a házasság és családalapítás helyett élettársi kapcsolatot, az önfeledt szórakozást és a szabadelvü életmódot (nem feltétlenül alkoholra és kábítószerre gondolok) választja?
Az élettársi kapcsolatnál azt értem hogy megtalálnátok egymásban a lelki társat, az igaz szerelmet, mindent amit férfitól elvártok, de elfogadnátok ha házasságra nemet mondana mert számára az felszines dolog?
Ennek ellenére nem hanyagolna el titeket, hanem minden nap elbűvülne valamivel, 1000 kis dologgal kimutatná a szerelmet, 20 évvel később is úgy nézne meg mint az első alkalommal.....
Várom a véleményeket.
Tartom es tartottam magam annyira nonek onbecsulet onismeret tartas hogy ilyen ajanlatba soha nem mensen vele.
Aki engem akar tarsanak az dolgozon meg ertem es igen is vallajon orszag vilag elott unnepelve sok sok fenykeppel emlekbe
Feleseg vagyok nem daarom taarsam baratnom elettarsam.
Es mielott huhogna valaki nem ez az egyetlen Amit elertem az eletemben de buszke vagyok ra hogy a ferjem evekig udvarolt es osszebatyuzas nelkul levert felesegul es hogy a mai napig vigyorogva meseli ha kettesben vagyunk hogy ezt a csomagocskat bizony rajta kivul senki nem bontotta tapogatta meg.
"21-es igazad lehet. Megtörténhetnek a felsoroltak, de mivel nem házasságban él az a pár, így talán könnyebb külön utakon járni.
Még 1 gondolat, habár meglehet hogy ez a téma már egy lerágott csont és tudom hogy különbözőek vagyunk és valakinek erre van szüksége, valakinek meg nincs: Az igaz szerelemhez a hűség is hozzá tartozik nem? És ha valaki hűséges hozzám akkor nem szükséges magamhoz kötni egy lánccal, vagy rosszul gondolom?
25: De ez egy olyan speciális élethelyzet, hogy ha előáll, és a házasság hiányzik hozzá, akkor majd összeházasodnak.
Nekem eszemben sincs gyereket vállalni, úgyhogy ez nem érint, nekem csak a szerelmi kapcsolat az érdekes az egészből. szerelmi jogom meg nincs több azért, mert házas vagyok, sőt, a házasságot valami csökkent értékűségnek tartom. Kb. azt jelenti, hogy akkor is mellettem van a férfi, ha nem én vagyok már a szerelme, és isten mentsen ettől.
26-os persze könnyen leléphetek, de a nő is szabad akaratából megteheti. Amíg látok esélyt addig harcolok érte, ellenkező esetben nem őt szánta nekem a sors.
A két másik érveléseddel egyet értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!