Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti milyen gyakran visztek a párotoknak virágot ( akár egy szálat is, bármilyet) csak úgy?
En pasim neha meg szulinapra is elfelejti
Becsulni fog az a no akinek veszel. En imadnam ha neha meglepne! Maris irigykedem arra a nore akinek ilyen pasija van :) 24l
Virágot évi 3-4 alkalommal (+ az alkalmak), teljesen random.
Meglepetést rendszeresen, mondjuk hetente-kéthetente.
"En pasim neha meg szulinapra is elfelejti
Becsulni fog az a no akinek veszel. En imadnam ha neha meglepne! Maris irigykedem arra a nore akinek ilyen pasija van :) 24l"
Mégis a pasiddal vagy és nem egy lúzerral, aki csak abból áll ki hogy virágot vesz. Lásd 4-es.
Tudom, férfiaknak szólt a kérdés, de nőként elmondanám:
éltem hosszú kapcsolatban, ahol a párom se születés-, se név-, se Valentin napra nem hozott virágot, mondván, ez csak a virágárusok lobbija, rajta nem fognak meggazdagodni. Nem ezért, de elváltam. Aztán lett egy barátom, aki "csak úgy", néha hoz egy cserép virágot, és én a föld fölött 10 centivel lebegek.
Kedves fiúk, férfiak! Gondoljátok meg, ha ennyivel boldoggá tudtok tenni egy nőt, hát nem éri meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!