Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogyha egy nőt és egy férfit egymásnak teremtettek történhet bármi előbb vagy utòbb ugyis együtt lesznek?
Nincs olyan, hogy egy férfit és egy nőt egymásnak teremtettek.. Hiszek az igaz szerelemben, de az általad állított dologban nem.
Az embernek számtalan potenciális társa lehet, akikkel "tökéletes" párt alkothatnak. Kommunikáció és kompromisszum készség kell hozzá többek közt.
Nagyon szeretem a páromat és fájna, ha elhagyna, ugyanakkor tudnám, hogy nem tettük volna boldoggá egymást hosszú távon, hiszen szakításra került sor. Felemelt fejjel tovább mennék, mert tudom, hogy lesz még olyan, aki még nála is jobban szeret, kitartóbban, és én is épp annyira tudom szeretni, ha nem jobban.
Az exemmel le tudtam volna élni az életemet. Szerettem, jók voltunk együtt, az ő részéről viszont elmúlt a dolog idővel és nem nagyon akart dolgozni azon, hogy ne múljon el.
Tovább léptem, a párom rám talált, még jobban szeret engem, mint bárki valaha, és ezáltal én is sokkal jobban szeretem mint eddig bárkit. Ha vége lenne, mennék tovább és megtalálnám a következő potenciális életre szóló társat.
Ez így megy. Nincs olyan, hogy valakiket egymásnak teremtenek.
A mesékből már kinőttem,a sorsban meg nem hiszek.
Ezzel mindent elmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!