Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom már nem kezdeményez,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom már nem kezdeményez, együtt zuhanyozni se akar már. A szeretgetés meg van, csak a szexuális dolgok nem?

Figyelt kérdés

Beszélni nem akar róla...

Se arról, hogy mik a vágyai...

Azt mondja semmi beteljesületlen vágya nincs.

De szerintem ez 6 év kapcsolat után nem normális.

Mármint, hogy ennyire kiégjen.

Ugyanúgy bújik meg puszilgat, csak szexet nem akar egy jó ideje. De persze időnként önkielégít.

2015. aug. 15. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem befásult. Lehet unja a hétköznapokat. Több spontán közös program kellene. Ha igy haladtok nem sokára más párja lesz. Elmúlik a szerelem...
2015. aug. 15. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Egyszerűen megunt. Ez teljesen természetes. Próbáld meg minden nap ugyanazt a kaját enni-hiába volt az elején a kedvenced, egy idő után még csak rágondolni se bírsz.
2015. aug. 15. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szentírás, hogy valaki ráunjon a párjára. Lehet, hogy ez most egy kicsit zűrösebb időszak, de ha igazán szeretitek egymást megfogjátok tudni oldani.

Vegyél egy szexi fehérneműt, főzz valami különleges ételt és várd őt ezzel. :) Hátha :)

2015. aug. 17. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem az az igazi gáz, ha beszélni se lehet valami problémáról.

Kérdezd meg, mit javasol a te vágyaid beteljesítésére?

2015. aug. 17. 15:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Bár nincs két egyforma ember és nem kívánom, hogy azt éld át, amit én, de nálunk is valahogy így kezdődött. Folyton csak próbálkoztam, de csak elutasítást kaptam. Ez volt az első problémánk, ezután jött a többi, már az együtt töltött idők sem voltak olyanok, mint azelőtt. Tulajdonképpen egy reggel arra ébredtem, hogy én folyamatosan küzdök kettőnkért, ő pedig csak elfogadja, hogy "megfásult" a kapcsolatunk. Beszélni nem lehetett vele, így a szakítás mellett döntöttem, bár nagyon nehéz volt.
2015. aug. 19. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!