Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek együtt élésnél KINEK KELL GONDOSKODNIA KIRŐL?
A fiúnak a lányról anyagilag és biztonságilag, vagy a lánynak a fiúról?
Mi lenne a mi modern világunkban a normális?
23/F
Miért kéne egyiknek a másikról?
Mindkettőnek közösen kettőjükről.
Ha az egyiket kirúgják munkából csak akkor kell, amíg nem talál új állást.
L20
... Lassan már az, ha a fiú gondoskodna a fiúról...
"Viccet" félretéve szerintem ez nem így működik, minden ember más és más, emiatt minden kapcsolat, úgy is kialakul idővel ki mit vállal.
Erőltetni nem szabad semilyen modern elvárás miatt, mert sz@r lesz belőle.
Értem.
Csak mert anyám folyton azzal szekírozza az csajomat hogy neki kéne gondoskodnia rólam és hogy nem főz rendesen rám és folyton tudni akarja hogy mit főzött nekem, mire megy a pénzünk, hogyan élünk és eléggé cinikus a párommal.
A párom ezt nehezen viseli.
1 hónapja költöztünk össze albérletbe és anyám eléggé részese akar lenni mindennek mindenről véleménye van mível nincs tapasztalatom együttélésről ezért én nem nagyon tudom mi manapság a helyes.
Az a helyes, ha ti ketten kialakítjátok a saját kapcsolatotokat, meg a saját jövőtöket. Egyszer kérd meg anyukádat, hogy üljön le veled egy kicsit beszélgetni, és szépen mondd el neki, hogy ez a ti kettőtök élete, és nem szeretnéd, ha túlságosan beleavatkozna. Felnőttek vagytok, akik tudják, hogy mit akarnak, és ha a tapasztalatlanságuk miatt néha el is rontanak dolgokat, azt képesek saját maguk kijavítani, és okulni tudnak a hibáikból.
Ha hagyod, hogy anyád ennyire rátok telepedjen, akkor arra nagy eséllyel rámegy a kapcsolatotok.
Nálunk én főzök, dolgozok, porszívózok és ablakot mosok, karbantartom amit kell, asszony vásárol, postára jár, takarít, fészbukkol.
Kassza közös, kb ugyan annyi bevételünk van. Teljesen jól működne ha ő nem költene 3x annyit mint én.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!