Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy mondjam el a meglátásomat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a meglátásomat?

Figyelt kérdés
A barátommal fél éve vagyunk együtt,de már komolyabban tervezzük a jövőnket. Ő 1x elvált és van egy kislánya is. A minap azt mondta, h ha úgy alakulnak a dolgaink, akkor 2 év múlva elszeretne velem kezdeni építkezni. Én mindig is szerettem volna esküvőt és nem "csak" egy együttélést. Számomra a család nagyon fontos és nekem a házasság egy köteléket jelent, ami nagyobb biztonságérzetet nyújt, h évek múlva sem maradok egyedül, mint egy élettársi viszony... Esküvőről sosem beszélt még, de attól, h ő ezeket a lépéseket az életében, h esküvő, gyerek már úgymondd abszolválta, én még ettől függetlenül szeretnék. Számomra ez lenne az első lépés... H mondjam el neki a saját tervemet, főleg így utólag? :) Egyszerűen csak hozzam fel a témát?
2015. szept. 1. 13:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon úgy tűnik, a párod pontosan tudta, miről akarsz beszélni, azért is nem engedte, hogy befejezd a mondókádat. Számomra ez azt jelenti, eszébe sincs elvenni, mert ő ezt már kipipálta, és reméli, majd idővel változik a hozzáállásod, ha meglátod, házasság nélkül is működik a kapcsolatotok. Nem a kezét akartad megkérni, csak kitérni egy számodra fontos momentumra. Engem nagyon idegesítene, ha valaki így szőnyeg alá söpri az igényeimet, mert neki épp nincs kedve még csak meghallgatni sem, nehogy kiderüljön, nem fogja nekem megadni azt, amire vágyom. Szerintem én ezekre a válaszokra csak feldühödnék, és nekiszegezném a kérdést, hajlandó-e két éven belül házasodni, ha a kapcsolatunk működik, vagy ne is húzzuk egymás idejét, mert ő csak egy kiegészítő kelléket keres a saját terveihez, aki nem én vagyok. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok házasságpárti, ez a hozzáállás viszont szerintem tipikus manipuláló-irányító viselkedés. De hogy engedheted, hogy beléd fojtsák a szót, mikor valami fontosat akarsz mondani?
2015. szept. 1. 15:47
 12/12 A kérdező kommentje:
Igazad van... És amúgy én is feldühödtem erre, azaz érzem, h egész délután ez miatt vagyok nyűgös...
2015. szept. 1. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!