Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el ezt a páromnak?
Ő eléggé visszafogott, és szolíd. Nem is vagyunk együtt rég óta, csak 3 hónapja. Jó vele a szex meg minden, de én másképp szeretem. Durván, szeretem ha felkennek a falra, imádom ha a farka a számban van, vagy ha a popsimat is ujjazák.
Ő mondta hogy sosem szerette az ilyesmit, így nem igazán tudom hogy közöljem? A szex lehet egy idő után vállandó ok?
Én nagyon szelíd voltam, mikor megismertem a barátomat. Kb fél évre rá hogy összejöttünk lefeküdtünk. Oda is hosszú lépcső vezetett, de szépen rávezetett mindenre. Szép lassan. Aztán egyre jobban megismertem a durvább szexualitást és mára már ez a szerény lány egy igazi vadmacskaként is tud funkcionálni.
De ha az elején rám erőszakolta volna ezeket, lehet most nem tetszene és csak azért tenném, hogy neki jó legyen de nem élvezném a rossz benyomás a rossz élmények miatt.
Szép lassan vezesd rá. Mindig egy kicsit durvábban, de ne vágj bele a közepébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!