Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a meglátásomat?
Figyelt kérdés
A barátommal fél éve vagyunk együtt,de már komolyabban tervezzük a jövőnket. Ő 1x elvált és van egy kislánya is. A minap azt mondta, h ha úgy alakulnak a dolgaink, akkor 2 év múlva elszeretne velem kezdeni építkezni. Én mindig is szerettem volna esküvőt és nem "csak" egy együttélést. Számomra a család nagyon fontos és nekem a házasság egy köteléket jelent, ami nagyobb biztonságérzetet nyújt, h évek múlva sem maradok egyedül, mint egy élettársi viszony... Esküvőről sosem beszélt még, de attól, h ő ezeket a lépéseket az életében, h esküvő, gyerek már úgymondd abszolválta, én még ettől függetlenül szeretnék. Számomra ez lenne az első lépés... H mondjam el neki a saját tervemet, főleg így utólag? :) Egyszerűen csak hozzam fel a témát?
Úgy tudom felnőtt emberek vagytok, akik fél éve együtt vannak.
Akkor mi az oka annak, hogy egy félsz nyíltan és őszintén egy ilyen, számodra nagyon fontos dologról beszélni vele?
Állítólag szereted, akkor meg most mitől félsz?
Egy jó kapcsolat titka, a nyílt és őszinte kommunikáció mindenről! :)
2015. szept. 1. 13:50
2/12 A kérdező kommentje:
Én ezt mindenképpen elszeretném neki mondani, nem félek attól, h őszintének kell lennem :) Csak várjam míg megint előjön a téma, vagy kezdjem el, h "Figyelj, drágám, a minap amit mondtál az építkezésről stb...."? :)
2015. szept. 1. 13:52
3/12 anonim válasza:
Spontán, akár most azonnal, ha van rá lehetőséged hozd fel a témát, hisz, úgymond a te érdeked, hogy erről beszéljetek.
2015. szept. 1. 13:55
4/12 A kérdező kommentje:
Hát nem lett nagy sikerem :D Elkezdtem neki felhozni, h amit mondott múltkor a tervekről, erre mondta, h az még csak terv, majd meglátjuk, h alakul, amire válaszoltam annyival, h építkezés előtt nekem is vannak elképzeléseim, nem csak pufff beleugorni egy közös fészekrakásba. Ő: Előbb elvégzed a sulit és aztán meglátjuk, h mi lesz. Még csak elmondani sem tudtam, h mit szeretnék, mert rá sem kérdezett, h nekem milyen elképzeléseim vannak, hanem sippsupp lezárta a témát :D
2015. szept. 1. 14:06
5/12 anonim válasza:
És te ennyiben hagyod az egészet?
Ez is azt bizonyítja, hogy ő az erősebb, te meg alárendeled magad neki.
Ha te valamit szeretnél, akkor vidd is véghez, különben mindig ő fog dirigálni és mindig az lesz csak, amit ő akar!
Legyél már egy kicsit határozottabb!!
2015. szept. 1. 14:10
6/12 A kérdező kommentje:
Sose szoktam magam hagyni, majd úgyis akkor fog legfeljebb meglepődni ha netán tényleg eljutunk odaáig és én azt mondom, h NEM, mert én még előtte ezt gondoltam előtte.
2015. szept. 1. 14:20
7/12 A kérdező kommentje:
Hoppp, elnézést a szóismétlésért :D Nem olvastam el még 1x :)
2015. szept. 1. 14:22
8/12 anonim válasza:
És szerinted ez a megoldás, hogy "majd úgyis akkor fog legfeljebb meglepődni ha netán tényleg eljutunk odaáig".. stb. Ez szerinted egy érett felnőtt viselkedése? Nem, ez egy "majd, úgyis megmutatom hisztis egoista p..csa" viselkedése. (bocsi a durva szóhasználatért!)
A problémát MOST kell megoldani, megbeszélni, nem 1-2, akár több hónap múlva. A probléma attól nem lesz megoldva, hogy elodázzátok!
2015. szept. 1. 14:24
9/12 A kérdező kommentje:
Fél éve vagyunk együtt... :D Nem 2-3 éve, h már kifutok az időből, és minden hónap számít :) Lesz még mikor ez a téma lesz, ettől nem félek :) Amúgy párszor én erre már utaltam a családi beszélgetéseknél is, h én élettársi viszonyba nem leszek senkivel sem, úgyhogy nem lenne számára meglepő a dolog:)
2015. szept. 1. 14:29
10/12 anonim válasza:
Oké, akkor remélem, hogy mikor itt lesz az idő, akkor meg tudjátok ezt rendesen beszélni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!