Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti férjetek/párotok sem pakolja el evés után az asztalt?
Mindent ott hagy, tiszta disznóól...
ha szólok neki, azzal védekezik, hogy el szokta pakolni, csak most nem.
pedig állandóan én pakolok utána.
Párom mindig elpakol maga után. (még az asztalt is szépen letörli)
Nem tudom,hogy mennyire lehetséges egy felnőtt férfit "megnevelni" :/
Nem, de nem is nagyon tudja hová tenni, olyan nagy asztalunk van.
Amúgy de, lepakolja az asztalt, el is mosogat.
Néha a kávés bögréjét otthagyja. Van, amikor tálcáról eszik a nappaliban, tévézés közben, ilyenkor a tálcát is néha csak a konyhaasztalig viszi ki. Sajnos náluk sokáig ez volt a szokás, az édesanyjuk így nevelte őket, illetve elnézte nekik, rájuk hagyta. A párom szerencsére már sokat változott, most már az esetek többségében elpakol maga utána, és a tányérját is beteszi a mosogatóba, miután evett. Mondom, már csak hébe-hóba a bögre az, ami még nem talál el magától a mosogatóig... de szerencsére nálunk így is sokat változott a helyzet. :)
Az a baj, ha nem pakolok és mosogatok el utána, őt az se zavarja, elöblíti magának a koszos bögrét, ha abból akar inni, de addig vidáman elnézegeti akár napokig is az asztalon, ha arról van szó. Szóval ezzel nem lehet rávenni, hogy eltegye. Én leültem vele többször is beszélni erről, és nem egyszer megkértem szépen, hogy erre legyen kedves figyelni, de legalább hatott. :) Igyekszik, szerencsére próbál erre figyelni, mert tudja ő is, hogy ez egy rossz szokása.
Mosogatni amúgy én szoktam, mert ő utál. Cserébe viszont sokszor ő főz. :)
Ha fáradt vagyok, viszont rendszerint azzal próbál kedveskedni, hogy elmosogat helyettem. Értékelem is, mert tudom, hogy az összes házimunka közül ezt rühelli a legjobban és jól esik, hogy a kedvemért mégis megcsinálja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!