Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti befogadnátok a férjetek 16 éves féltestvérét?
Anyósom hozzáment egy férfihoz, akinek volt egy lánya. Az 17 évesen teherbe esett, erre az anyja kidobta, anyósomék befogadták. Most 10 hónapos a baba, az anyja tanul, anyósom és a férje dolgoznak, ezért sokszor a 16 éves lánynak kell vigyáznia a picire. A jegyei sokat romlottak, nem tud eljárni a különórákra amik az emelt szintű érettségihez kellene. Ezt az anyja is elismeri, de szerinte nincs más megoldás, ennyit igazán megtehet a családjáért.
A lány szeretne hozzánk költözni. Nekünk van egy 2 éves lányunk, most kezdi a bölcsit és én megyek vissza dolgozni.
Ti beleegyeznétek?
2x olvastam el, de nem értem komolyan.
Tehát anyósod összejött egy palival, akinek van egy 17 éves lánya. A lány terhes lett, ezért a saját anyja kidobta, és az anyósodékhoz költözött... És ezt a lányt kéne befogadni, a 10 hónapos babájával?
Nem.
A férfinak volt egy lánya az előző házasságából, aztán elvette anyósomat és született egy közös lányuk. A férfi lánya lett terhes és a közös lányuk akar most hozzánk költözni.
Igen. 2 évről van szó, utána elmehet kollégiumba. Viszont az egész élete rámehet, ha nem engeditek meg. De csak akkor, ha tisztában van azzal, hogy egy 2 éves mellett sem lesz álom élete, mert ő is zajjal van és hogy nem fogod kiszolgálni őt is, hiszen te is leterhelt vagy, magának kell a dolgait intéznie.
Egyébként szerintem ez hosszútávon kifizetődő lenne nektek is, később időnként meg lehet kérni, hogy hétvégén (vagy 1-1 nap) vigyázzon a gyerekre, mert ismerni fogja a szokásait, megismerik egymást jobban. Ti pedig el tudtok menni a férjeddel valahova kettesben.
Mar leírta a kérdező, bár a kérdésben is egyértelmű.... 2 lány van. Az egyik a férje féltestvére, aki 16 eves, a masik pedig az anyós férjének a lánya, aki 17 évesen lett terhes es most 10 hónapos a gyereke.
A férj testvére költözne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!