Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha 2 gyermekes családanya lennétek, és a férjetek megcsalna egy 18 éves lánnyal?
az én szüleim emiatt váltak el.engem a barátom folyamatosan csal pedig van egy 7hós babánk :(és én nem tudom őt elhagyni szeretem és a picurnak is szüksége van rá.
16 éves anyuka...
Szia! Én fiatal vok még ugyan de szerintem ha ennyi a baj amúgy figyelmes házastárs, szerető apa, és otthagyta a csajt, és megígéri, hogy soha többé nem csinál ilyet, akkor megérdemel még egy esélyt. Ha másért nem, a gyerekek miatt. De az az esély már tényleg az utolsó legyen!
Persze ha más problémák is vannak, akkor én is azt mondom, mint az előzőek: hagyd ott!
16/F
" az én szüleim emiatt váltak el.engem a barátom folyamatosan csal pedig van egy 7hós babánk :(és én nem tudom őt elhagyni szeretem és a picurnak is szüksége van rá.
16 éves anyuka..." nemtom hogy sikerült de grat..
amugy a férjed repülne..
16 éves anyuka...hoppá...
egyébként kidobnám, a lába se érné a földet..
En joalaposan megkerdeznem, hogy ezt ugyan miert csinalta, es ennek fuggvenyeben lepnek.
De biztos hogy nem vennem szamitasba a gyerekek letet, ilyet nem szabad csinalni. Legrosszabb esetben elvalt szulok gyermekekent nonek fel, tul lehet azt elni.
20:35, 16 eves anyuka: Minden tiszteletem, hogy nem valasztottad a konnyebb? es gyava utat. Kitartas!
Ha pedig a megcsalas ellenere torodik veled es a picivel, talan el kene vele beszelgetni, de nem latom feltetlen okat a kidobasnak.
Akkor ha nem szabad szerinte leragadni, miért nem vált el, és költözött el?
Amúgy elváltatok azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!