Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha 2 gyermekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha 2 gyermekes családanya lennétek, és a férjetek megcsalna egy 18 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 20:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
egyértelmű hogy repülne, MEGCSALT
2009. dec. 21. 20:26
 2/11 anonim ***** válasza:
62%

az én szüleim emiatt váltak el.engem a barátom folyamatosan csal pedig van egy 7hós babánk :(és én nem tudom őt elhagyni szeretem és a picurnak is szüksége van rá.

16 éves anyuka...

2009. dec. 21. 20:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor az a baj a nőkben,hogy nem, mernek lépni, mert azt hiszik megváltozik a férjük, vagy a gyerekek miatt nem mernek lépni. Ezzel beköltözne a bizalmatlanság a szívembe iránta. Nem hiszem, hogy tudnék rá nézni úgy mint a szerelmemre, a társamra, a gyerekeim apjára. Keresnék egy másik férfit, őt pedig dobnám,főleg, ha az anyagi helyzetem megengedné.
2009. dec. 21. 20:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én fiatal vok még ugyan de szerintem ha ennyi a baj amúgy figyelmes házastárs, szerető apa, és otthagyta a csajt, és megígéri, hogy soha többé nem csinál ilyet, akkor megérdemel még egy esélyt. Ha másért nem, a gyerekek miatt. De az az esély már tényleg az utolsó legyen!

Persze ha más problémák is vannak, akkor én is azt mondom, mint az előzőek: hagyd ott!

16/F

2009. dec. 21. 20:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

" az én szüleim emiatt váltak el.engem a barátom folyamatosan csal pedig van egy 7hós babánk :(és én nem tudom őt elhagyni szeretem és a picurnak is szüksége van rá.

16 éves anyuka..." nemtom hogy sikerült de grat..

amugy a férjed repülne..

2009. dec. 21. 20:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

16 éves anyuka...hoppá...

egyébként kidobnám, a lába se érné a földet..

2009. dec. 21. 21:20
 7/11 anonim ***** válasza:

En joalaposan megkerdeznem, hogy ezt ugyan miert csinalta, es ennek fuggvenyeben lepnek.

De biztos hogy nem vennem szamitasba a gyerekek letet, ilyet nem szabad csinalni. Legrosszabb esetben elvalt szulok gyermekekent nonek fel, tul lehet azt elni.

20:35, 16 eves anyuka: Minden tiszteletem, hogy nem valasztottad a konnyebb? es gyava utat. Kitartas!

Ha pedig a megcsalas ellenere torodik veled es a picivel, talan el kene vele beszelgetni, de nem latom feltetlen okat a kidobasnak.

2009. dec. 22. 02:35
 8/11 anonim ***** válasza:
szétverném..aztán beadnám a válópert..
2009. dec. 22. 07:43
 9/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, az a legfőbb indoka, hogy csak én voltam/vagyok neki (legalábbis eddig) és az ő véleménye szerint, nem szabad leragadni egy embernél... ezt korábban is mondhatta volna..
2009. dec. 22. 18:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor ha nem szabad szerinte leragadni, miért nem vált el, és költözött el?

Amúgy elváltatok azóta?

2009. dec. 26. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!