Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerek nélkül kellek csak neki?
Szerintem nem sok olyan férfit fogsz találni, aki úgy fogja szeretni a gyermekedet, mint ahogy neked tetszene..ezt elvált anyukaként mondom neked.
Ha belegondolsz egy férfinek akkor is nehéz, ha a saját gyerkéről van szó, hisz nem segítenek nekik a hormonok, nem készülnek a szerepre 9hónapon keresztül.Egyszerűen nem tudnak mit kezdeni egy gyerekkel 0-5 éves korig szinte semmit, aztán talán egy kicsit már könnyebb.
A jelenlegi párom nem akar saját gyereket, csak engem akar, Az enyéimet elfogadja, de ők már nagyok, és én nem azt várom el tőle hogy apjuk helyett apjuk legyen, mert a gyerekeknek van saját apjuk.
12es vagyok , amit leírtál, azt sajnos akkor lehetne elvárni tőle ,ha a saját gyereke lenne.
Miért akarna közösen nyaralni? Miattad biztos megtenné, de nem hiszem ,hogy van olyan férfi, aki erre vágyna..
A férfiaknak nagyon nagy százaléka örök gyerek, max nagypapa korban érnek meg erre a feladatra, hogy egy gyerekkel unokázhassanak.
Ez van.
Még annyit hozzá tennék, hogy próbálj ne magadból kiindulni, mert te nő vagy, ő meg egy férfi.
Egy férfinak nő kell és nem egy gyerek! Már gyerekkorban is tátong a különbség fiú ès lány között: nem igen látni kisfiút babával jàtszani :) ami foglalkoztatja őket az a matchbox meg max az építőjáték, és,hogy megmutassák a sarokban az egyik kislánynak a micsodájukat.
És abban biztos vagyok,ha emiatt szakítasz vele, akkor legközelebb okosabb lesz és kerülni fogja az olyan nőket, akinek már van gyereke.
A lényeg, hogy tégy úgy, ahogy neked és főleg a kisfiadnak leginkább a legjobb, de készülj fel arra, hogy nem lesz könnyű olyan férfit találni, ami mindenben passzol és a gyermekeddel is rendben van.
Sokan irtátok itt, hogy nem kötelessége elfogadni a gyereket.. Szerintem pedig alapvető, mert ugyanúgy az anyához a nőhöz tartozik ő is. Így az elején lehet beszélni erről, hogy működni fog e vagy sem. Hogy alapból van benne a szituval kapcsolatban egy ellenérzés, hogy más gyerekét is a szárnyai alá vegye vagy egyáltalán nincs.
Nekem van egy barátnőm, aki válása után férjhez ment újra és a kisfiút a nevére is vette mert annyira megszerette, de a másik példa, hogy a másik családnál a férfi készen állt volna arra, hogy lányaként kezelje a barátnőm kislányát. (Próbált vele közös hangra jutni, mindig vitt neki valami játékot, habár ő mondta, hogy nagyon tart attól, hogy a kislány sosem fogja őt megkedvelni, mert nem gyerekcentrikus egyáltalán, de mivel az anyukáját nagyon szereti, ezért egyértelmü, hogy a kislánnyal is igyekszik összebarátkozni és egy családként funkcionálni.
Szóval szerintem ez így benne van pakliban, ha a nő kell, akkor kelljen anyaként is. Biztosan állítom, hogy vannak ilyen férfiak, akik gyerekekkel is ugyanúgy kiállnak a kapcsolat mellett, mint anélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!