Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Gyerek nélkül kellek csak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerek nélkül kellek csak neki?

Figyelt kérdés
31 éves vagyok egy tönkrement házassággal,7 éves gyermekemmel. Már 5 éve férjem kilépett az életünkből. Nagyon megviselt az egész.3 éve kezdtem el ismerkedni jelenlegi párommal, a csalódás miatt későn vontam be az életünkbe. értem ez alatt, hogy gyermekemet közel 1,5 év után mutattam be neki, mindezt óvatosságból. A baj az, hogy hiába próbáltam úgymond biztosra menni, érzem én kellek neki, a gyermekem nem! Próbáltam időt adni neki, hogy nyisson a gyerekem felé, de nem megy. Nem szereti a hármasban töltött időt. Miattam megteszi, de többször van olyan, hogy mondom neki, hogy a fiammal megyek hozzá és kicsúszik a száján, hogy minek? jajj nee!!! Ilyenkor azt érzem mintha szíven szúrnának. Rengeteget beszélünk róla, hogy a fiam hozzám tartozik és mondja tudja, ő elfogadta, de a tények sajnos nem ezt mutatják. Úgy érzem türelmes voltam hozzá és kapott időt. Ha 1,5 év nem volt elég... már nem is fog változni. Szakítanom kell?
2015. aug. 21. 15:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Fiamnak is beszéltem róla, látta alkalmanként, de nem programoztunk közösen. Nagyon nehéz eldönteni mi a jó. Utólag kicsit én is másképp csinálnám, de akkor, abban a pillanatban meg úgy láttam jónak.
2015. aug. 21. 16:00
 12/21 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem nem sok olyan férfit fogsz találni, aki úgy fogja szeretni a gyermekedet, mint ahogy neked tetszene..ezt elvált anyukaként mondom neked.

Ha belegondolsz egy férfinek akkor is nehéz, ha a saját gyerkéről van szó, hisz nem segítenek nekik a hormonok, nem készülnek a szerepre 9hónapon keresztül.Egyszerűen nem tudnak mit kezdeni egy gyerekkel 0-5 éves korig szinte semmit, aztán talán egy kicsit már könnyebb.

A jelenlegi párom nem akar saját gyereket, csak engem akar, Az enyéimet elfogadja, de ők már nagyok, és én nem azt várom el tőle hogy apjuk helyett apjuk legyen, mert a gyerekeknek van saját apjuk.

2015. aug. 21. 16:20
 13/21 A kérdező kommentje:
Van a gyermekemnek apja persze ( bár egy évben max. 2szer látogatja). Páromtól csak annyit várnék el, hogy legyenek közös programjaink, elmenjünk együtt nyaralni, segítsen, ha nem érek oda a suliba, de el nem tudom képzelni, hogy mondjuk fél órára is vele maradjon nélkülem. Nem vigyázna rá.
2015. aug. 21. 16:37
 14/21 anonim ***** válasza:
Én csak azért értem meg a pasit,mert ugyanebben vagyok,jó-jó elfogadtam a gyerekeket,ők már nagyok,de ahogyan nem érdekeltek első percben,most se érdekelnek,pedig sok idő eltelt.Az ilyen dolgok nem változnak az emberben.
2015. aug. 21. 16:46
 15/21 A kérdező kommentje:
Én ezt is megértem, de akkor legyen őszinte hozzám, mert nyilván így nekem nem jó és akkor talál magát olyan nőt, akinek nincs gyereke.
2015. aug. 21. 16:55
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

12es vagyok , amit leírtál, azt sajnos akkor lehetne elvárni tőle ,ha a saját gyereke lenne.

Miért akarna közösen nyaralni? Miattad biztos megtenné, de nem hiszem ,hogy van olyan férfi, aki erre vágyna..

A férfiaknak nagyon nagy százaléka örök gyerek, max nagypapa korban érnek meg erre a feladatra, hogy egy gyerekkel unokázhassanak.

Ez van.

2015. aug. 21. 17:12
 17/21 anonim ***** válasza:

Még annyit hozzá tennék, hogy próbálj ne magadból kiindulni, mert te nő vagy, ő meg egy férfi.

Egy férfinak nő kell és nem egy gyerek! Már gyerekkorban is tátong a különbség fiú ès lány között: nem igen látni kisfiút babával jàtszani :) ami foglalkoztatja őket az a matchbox meg max az építőjáték, és,hogy megmutassák a sarokban az egyik kislánynak a micsodájukat.

És abban biztos vagyok,ha emiatt szakítasz vele, akkor legközelebb okosabb lesz és kerülni fogja az olyan nőket, akinek már van gyereke.

A lényeg, hogy tégy úgy, ahogy neked és főleg a kisfiadnak leginkább a legjobb, de készülj fel arra, hogy nem lesz könnyű olyan férfit találni, ami mindenben passzol és a gyermekeddel is rendben van.

2015. aug. 21. 17:28
 18/21 A kérdező kommentje:
A gyerek elfogadás szerintem férfi függő. Ha együtt élünk, de a gyerek nem közös, akkor nem várható el a közös program, nyaralás? A környezetemben sajnos több válás történt és a nevelőapa igenis részt vesz a gyermek életében. Az a férfi, aki erre nem képes, keressen gyerek nélküli nőt.
2015. aug. 21. 21:37
 19/21 anonim ***** válasza:

Sokan irtátok itt, hogy nem kötelessége elfogadni a gyereket.. Szerintem pedig alapvető, mert ugyanúgy az anyához a nőhöz tartozik ő is. Így az elején lehet beszélni erről, hogy működni fog e vagy sem. Hogy alapból van benne a szituval kapcsolatban egy ellenérzés, hogy más gyerekét is a szárnyai alá vegye vagy egyáltalán nincs.

Nekem van egy barátnőm, aki válása után férjhez ment újra és a kisfiút a nevére is vette mert annyira megszerette, de a másik példa, hogy a másik családnál a férfi készen állt volna arra, hogy lányaként kezelje a barátnőm kislányát. (Próbált vele közös hangra jutni, mindig vitt neki valami játékot, habár ő mondta, hogy nagyon tart attól, hogy a kislány sosem fogja őt megkedvelni, mert nem gyerekcentrikus egyáltalán, de mivel az anyukáját nagyon szereti, ezért egyértelmü, hogy a kislánnyal is igyekszik összebarátkozni és egy családként funkcionálni.

Szóval szerintem ez így benne van pakliban, ha a nő kell, akkor kelljen anyaként is. Biztosan állítom, hogy vannak ilyen férfiak, akik gyerekekkel is ugyanúgy kiállnak a kapcsolat mellett, mint anélkül.

2015. aug. 22. 07:15
 20/21 anonim ***** válasza:
na ezért nem kell elvált gyerekes nővel kezdeni!
2015. aug. 22. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!