Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok is a jó pasik és jó nők maradtak legutoljára facérak/gyerek nélkül a suliból?
Azt vettem észre, hogy középsulis osztálytársaimnál ez a jellemző. Én magamat átlagosnak tartom magam, nem én voltam a legszebb az osztályba, de a legrondább se.
Azért a kérdésemben feltett állításom nem 100%-osan igaz, mert a legrondább csaj és a legrondább fiú valószínűleg facér marad, de kábé 90%-ban igaz. A legjobb nők és pasik az osztályból a mai napig egyedülállók. Az átlagosak találtak leghamarabb párt és vállaltak gyereket. Nálatok milyen a felállás. Azoknál érdekel, akik már legalább 5 éve végeztek, abból már lehet valamire következtetni. Én 11 éve végeztem középsuliban. Áltsuliból nem tudom mi a helyzet, fősuliról is kábé igaz az állításom.
2009-ben érettségiztem, azóta 3 osztálytársnőm ment férjhez, ebből egy osztályon belül, kb. a legnagyobb lányok kedvence sráchoz. A 3-ból 2 toplistás, viszont jó fejek, nem a tipikus sznobok vagy ilyesmi. A harmadik lány pedig teljesen középszerű volt, plusz népszerűtlen, viszont utolsó évben elkezdett kivirulni (akkor már együtt volt a mostani férjével), és csinos is lett meg jó fej is.
2 hónapja eljegyezték még egy osztálytársnőmet, ő csinos arcú telt alkatú lány.
Kifejezett bányarémek nem voltak az osztályomban, az egyik legkedvesebb (és szép) lány meg túl van egy felbontott eljegyzésen.
Nálunk a nagyon jó csajok 90%-a már kiégett és vmi 1-2 gyerekkel egyik kapcsolatból a másikba vergődik.
A szép, de szerény, okos lányok stabil kapcsolatban vannak.
A csúnyácskák meg vagy elváltak v meg vannak öregedve.
A srácok viszont kivétel nélkül boldogok házasságban, gyerekkel v anélkül.
1999-ben érettségiztünk.
A mi osztályunkba csak lányok jártak a középsuliban és akikről hallok, tudok, mind stabil kapcsolatban, vagy házasságban élnek külsőtől függetlenül. Gyerek kinek van, kinek nincs, de ez sem áll összefüggésben a külsővel én úgy látom.
98-ban érettségiztünk.
Az osztalyom jo noi mara elhizott csaladanyak egy vagy ket gyerekkel,total dobbenet:-))Az atlag csajok házasok, a csunyak is a nagyon szepek is.
Az osztaly legjobb pasija is hazas, szoval nalunk nincs ilyen jelenseg, foleg talan azert mert az egykor szep lanyok megcsunyultak.
Érdekes, én is 11 éve érettségiztem.
Noss nálunk 3 igazán szép lány volt, közülük 2 lány elcsúfult, de 1 azért még mindig a toppon van és jelenleg azt hiszem majdnem 1 éve van megint új barátja de gyerek meg ilyenek nem.
Viszont a jóképű srácok mind jóképűek is maradtak ez 4 ember összesen és egyiknek sincs gyereke, és 2 facér is.
És a rondácskák azok már javarészt vagy házasok vagy gyerekük is van.,
szóval igen nagyjából úgy van ahogy mondod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!