Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28-30 éves kor körül, kicsivel felette vannak még jó nők, gyerek nélkül, vagy mindegyik rusnya, ráncos, tokás?
Jelenleg 20 éves vagyok,de nagyjából ilyen idős koromra tervezem,hogy szerzek egy nőt családalapítás céljából.Ennek több oka van.
Egyrészt még 4 évem van hátra az egyetemből ha minden jól megy+munkakeresés ideje,szóval 25-26 éves korom előtt nem várható,hogy lesz jó keresetem,egzisztenciám,hogy mindent biztosítani tudjak akár csak saját magamnak.
Másrészt fél éve kezdtem el gyúrni,ugyan már vékony nem vagyok,van rajtam izom,de inkább átlagosnak nevezném a testalkatomat,kell meló bőven a kigyúrtsághoz.Állandó kereset mellett jobban fejlődnék,ugye tökéletes étrend+tápkiegek biztosítva lennének.Így a kigyúrt alkatot olyan 28 éves koromra szeretném elérni.
Tehát terveim szerint meg lesz a jó kereset,egzisztencia,kigyúrt izmos test,tudok majd drága márkás ruhákat venni stb.
Jó pasi leszek szó mi szó,tehát vonzó a nők számára.
Nézegetem is az idősebb korosztályt,hogy mi a helyzet...és sok már foglalt,vagy elvált,de ott a gyerek,az meg nekem kizáró tényező,plusz a legtöbb elhanyagolt,kiégett,elhízott...
"Kedves" kérdező megtisztelt egy priváttal, javasolom a leendő válaszolók figyelmébe:
(természetesen letiltalak te ótvar fika kis takonypóc, ki futna utánad, majd feldughatod a szar diplomádat és mész wc-t pucolni a mekibe, ennyi aggyal, te nagyon csökött egyed):
szakadddek
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 19:04
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: 28-30 éves kor körül, kicsivel felette vannak még jó nők, gyerek nélkül, vagy mindegyik rusnya, ráncos, tokás?
"Beképzelt kis paraszt, mit képzelsz te magadról, vagy akkora arc vagy, hogy nem jársz utcára, nincs szemed? Ilyen idióta kérdést még nem pipáltam...."
Az üzenet szövege: Ezért nem kell ennyire felhúzni magadat a dolgon...de 30 éves koromra fordul a kocka,akkor én fogom diktálni a feltételeket nektek,akkor ti fogtok majd futni a gazdag,izmos,magas férfi után,de nekem ez a sok kiélt hulladék szutyok nem fog kelleni...akkor majd én válogatok,ahogyan a sok kis ku*va teszi most,fogd be a pofád.
Ilyen primitív ember elől, mint te, mindenki menekülni fog.
"Jó pasi leszek" :D XD
Nagyon sok benned az előítélet, és a mesék világában élsz, vagy maximum amit a szomszédnéni pletykáiból sikerült felfognod.
28-30 körül, kicsivel felette, az utcán a lányok feléről nem mondanád, hogy mennyi idős már, mert csomó ilyenkorú nő sokkal fiatalabbnak néz ki.
Valami kis senkisorról szalasztott cselédfattyú vagy, aki a tizennyolc éves korban férjhezment, mára sokgyerekes, leharcolt, tokás, hájas, parasztasszonyanyuskák példáján szocializálódott.
Szerintem hagyd az egyetemet és menj vissza a fajtád közé, az ilyen embernek a felsőfokú végzettségűek között semmi keresnivalója nincs, szedj a hamubasült pogácsából a sutból aztán menj szolgálni. Odavaló vagy, nem kell neked felsőfok, nem neked való, kevés vagy te oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!