Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együtt élő párok, válaszolnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt élő párok, válaszolnátok pár, egymástól eltérő kérdésemre?

Figyelt kérdés

1.Nem érzitek néha úgy,hogy lennétek egyedül pár napot?Mi még nem költöztünk össze a párommal,de rengeteget alszunk együtt és mostanában kezdem igényelni azt,hogy picit egyedül lehessek.Bár mi egy egyetemre járunk,kb egész nap együtt vagyunk,nem tudom ez mennyire normális.

2.Házimunka mennyire van felosztva?Nálunk sokszor csinálok ágyba reggelit a páromnak,ilyenkor,ha nincs időm elmosogatni,megteszi,néha főzés után is,bár én igyekszem a főzéssel egyidejűleg elmosogatni.De a takarítást szigorúan én intézem.

3.Bevásárlás,benzin,ruházkodás hogyan oszlik el költségekben?Ki mit áll,közös a kassza?

4.Ti mennyire ügyeltek itthon a kinézetetekre lányok?Előfordul,hogy 1-1 borotválkozás,hajmosás kimarad,ha nem mozdultok ki sehova,vagy mindig tip-topok vagytok?

Én már néha fárasztónak tartom az állandó hajmosást,borotválkozást,így néha igyekszem elsumákolni,persze 1 napról van kb szó,mikor még nem látszik,csak érzem,hogy bök,vagy hajnál inkább összecopfozom még 1 napot.

5.Min szoktatok vitatkozni?

6.Mennyi idő után költöztetek össze,albérletbe,közös lakást/házat vettetek,vagy valamelyikőtökhöz?

2015. júl. 9. 02:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

1:Ő sokat dolgozik ezért ugye egész nap külön vagyunk,csak az esték és a hétvégék a közösek,van,hogy "ottalvós" munkája van,gy pont most ért véget nem olyan régen egy olyan fél év,amikor csak hétvégén járt haza,aztán most hétfőtől megint olyan munkája lesz,úgyhogy nincs szükségünk ezen felül külön töltött időre,akkor sem volt,amikor nem kint alvós volt.

2:A házimunkát én végzem,de sokszor segít,amit én nem szeretek,nekem valahogy illúzió romboló egy mosogató-porszívózó férfi :D

3:Közös kassza van,bár az ő keresete,kb 7x akkora mint az enyém.

4: Ha nem ügyelek is szexi vagyok állítólag :D Az itthoni ruháim is olyanok amiben az utcára is kimennék bármikor,nincs kinyúlt melegítőm,vagy foltos pólóm.A borotválkozás,és a hajmosás nekem is van,hogy csúszik egy-két napot,de szarul érzem magam tőle,úgyhogy ritka.

5: Nem szoktuk sem vitatkozni,sem veszekedni,valahogy mindent addig beszélünk át,amíg biztos,hogy tisztázva van minden.

6: Mi 1 év távkapcsolat után költöztünk össze 4 évvel ezelőtt.Albérletbe,mindketten költöztünk Ő 150km-t én 350-et,egy mindkettőnk számára ismeretlen városba.

41/N-36/F

2015. júl. 10. 23:25
 12/14 anonim ***** válasza:

1. Ritkán, esetleg ha nagyon stresszes hetem van és akaratlanul is neki szólok be...na akkor már éreztem úgy, hogy most lennék pár órát, egy délutánt egyedül, hogy lenyugodjak. De mi dolgozunk, csak délután, este látjuk egymást otthon, nem lógunk egész nap egymáson... nekem hiányzik napközben :)

2. Teljes mértékben felosztottuk, sőt a férjem többet csinál mint én, mert ő ér hamarabb haza. Elég szomorúnak tartom, ha két egyformán dolgozó fél közül csak az egyik végzi a házimunkát és ez a másik szerint rendben van...

3. Mi nem vagyunk teljesen közös kasszán mert mindkettőnknek nagyon jó a keresete. A közös dolgokat közös számláról fizetjük de a fennmaradó dolgokat egyénileg. Mindenki a saját benzinét, autóját, ruháit, stb. Van persze közös megtakarítás is.

Ez így praktikus, mert amit közösen használunk - étel, lakhatás, rezsi, biztosítás, nyaralás, kirándulások, stb. közösen van fedezve, ami meg egyéni azt mindenki a saját zsebéből, nincs belőle gond ki mire költ, meg sem kérdezzük mennyi volt.

4. Eléggé. Nem vagyok tip-top olyan szinten, hogy nem ülök itthon sminkben és kosztümben, elég az az irodában, de a hajmosás muszáj rendszeresen, zsíros hajjal nem jelenhetek meg munkában sem.A szőrtelenítés, stb. alap ápoltság. Viszont itthon kényelmes ruhákban vagyok, nem magassarkúban...persze nem is kinyúlt lyukas cuccokban. A hajmosás, borotválkozás sumákolását gusztustalannak tartom...

5. Tipikus férfi-női dolgokon, amiről eltér a véleményünk. Minek kell azt elrakni mérnem jó az ott, mérnem bírod felfúrni azt a polcot, stb. Nem durva dolgok, kis viták csak. Szerencsére nálunk a tágabb családdal sincs gond illetve szemléletben nagyon hasonló emberek vagyunk, így "komoly" dolgokon nem vitázunk. Ezeken az apróságokon meg röhögünk utólag.

6. Fél év után költöztünk össze albérletbe (közösen kerestünk, addig volt mindkettőnknek de csak garzon ami kicsi 2 embernek), 4,5 év után építettünk házat közösen.

2015. júl. 10. 23:41
 13/14 anonim ***** válasza:

1.Nem,mert elég külön programot szervezünk és eleget vagyunk a másik nélkül ahhoz,hogy ne akarjak ennél többet egyedül lenni.Nem lógunk folyton együtt.

2.Igyekszünk megosztani a házimunkát,takarítani együtt szoktunk,de a főzés,mosás az enyém.Ha meg kell valamit szerelni,azt viszont mindig ő csinálja.

3.Én fizetem a számlákat(elektronikusan),mivel az én lakásom és az én nevemre jönnek.Én szoktam bevásárolni hétköznap, hétvégente együtt.A rezsi felét odaadja nekem készpénzben,én meg befizetem amit kell.Ruhát mindenki a saját keresetéből vesz.

4.Ha egész nap itthon vagyok nem sminkelek,amúgy normális ruhában vagyok (farmer pl.).Nem a legeslegjobb-legszebb ruháimban,de nem is szakadt maciban.

Én néha akkor is kontyba fogom vagy befonom a hajam,ha utcára megyek,szóval nálam ez nem az igénytelenség jele.

6.Az én lakásomba költöztünk és kb 15hónap után.

25/N

4.

2015. júl. 13. 12:28
 14/14 anonim ***** válasza:

1.Mi is sokat vagyunk együtt és én heti 2napra haza is megyek (összeköltöztünk), mert agybajt kapok töle. De így mindkettőnknek jó.

2.Keveset segít, mert mindig van valami intéznivalója (vállalkozó), De nem bánom, tudom mennyit idegeskedik, hagyom hogy intézze a dolgát..de ha beteg vagyok pl akkor éjszaka elmegy a gyógyszertàrba ha kell:)

3.Mivel neki jóval magasabb a jövedelme, én általában 2hónap kivételével(szülinapja, karácsony) odaadom a fizum és a közösből vásárolunk. Bár az enyém elmegy 2tankolásra kb mert olyan nagy a kocsija tartálya..de jó ez így, ő örül, hogy nem költök magamra nagyon csak az alapot..járhatnék hetente fodrászhoz stb mert megengedné de inkább gyűjtse magának ha kell fejlesztés a cégbe:)

4.Látott már szőrösen vagy ápolatlanul de mivel ez ritka, nem csinál belőle ügyet és én sem:)

5.Hát szerencsére csak kisebb viták vannak, én kissé gyerekesen látom még a világot pedig csak 5év korkülönbség van csak ő már más dolgokon aggódik mint én..

6.Fél év után hozzá, bérelt ház de majd szeretnénk sajátot pár éven belül.

25N

2015. júl. 18. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!