Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hibáztam, mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibáztam, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Csináltam egy ferde estét,a párom külföldön dolgozik.Ritkán iszok,most bepótoltam.Annyira,hogy elhagytam mindenemet.Nincs meg a lakáskulcsom,ablakon keresztül jutottam be,máshogy nem tudok közlekedni..Nincs meg a telefonom,előfizetéses volt.Munkámhoz fontos lenne a telefon,kezdek sírógörcsöt kapni.Pénzem sincs meg.Írjatok valami biztatót,ennyire degenerált nem lehetek :(
2015. júl. 7. 03:37
 1/6 opened paradise ***** válasza:

Most valahogy józannak tűnsz.

Végig mentél már azon az úton,ahol hazajöttél?

Van a telefonon bármilyen app,amivel megtalálhatnád?

Ha nem,akkor reggel egyből tiltasd le.

Most még megpróbálnám keresni és közben esetleg csörgetni.

2015. júl. 7. 03:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Kijózanodtam.Nem tudok kimenni a lakásból,mert nincs meg a kulcsom,csoda hogy be tudtam jönni :( Ablakon keresztül bemásztam,azt se tudom hogy fogok elmenni dolgozni,telefon nélkül halott minden,senkinek nem tudok szólni,ekkora idióta hogy lehetek ...
2015. júl. 7. 03:49
 3/6 opened paradise ***** válasza:

Akkor mássz ki!

Ahol be tudsz mászni,ott ki is tudsz.

Én még most mennék,ha valaki megtalálja reggel,az már nem adja vissza.

2015. júl. 7. 03:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudod milyen egy telefon,egyből lenyúlják ha vki meglátja .. ez is gáz,de az még gázabb hogy olyan kártya van benne,amiről aztán lehet számlát csinálni.Inkább sírok,és alszok,mert ez nagyon gáz.
2015. júl. 7. 03:59
 5/6 opened paradise ***** válasza:

Akkor meg se próbáld,az sokkal jobb.

Otthoni telefon van?

Reggel 7-8 körül már felhívhatod a szolgáltatót,hogy letiltasd.

2015. júl. 7. 04:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Mássz ki az ablakon. Menj át a szomszédhoz, h had telefonálj. Hívj egy lakatost (otthon csak van valamennyi félretett pénzed?) ha ez megvan, akkor hívd fel a szolgáltatót, tiltsd le a kártyát. Vegyél a Vodafonnál 500 ft-ért egy instantot, ha fejből tudsz számokat akkor azoknak küldessz egy körsmst, h egy új számon elérhető vagy átmenetileg. Más ötletem nincs.
2015. júl. 7. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!