Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hkhjklélé kérdése:
Van egy pasim és, kicsit, besokalt a, felesleges cseszegetesek miatt majdnem szakított de elé álltam és, megmondram h hibáztam változatok rajta attól még szeret?
Figyelt kérdés
2014. dec. 16. 14:25
1/7 anonim válasza:
"majdnem"? Hogy lehet "majdnem szakítani?"
"Drágám köztünk minden vég... Ja nem inkább nem."
Az hogy szeret-e neked kell tudni - avagy érezni
2/7 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen hülyeségek kérdezni? Honnan a fenéből tudjuk, hogy szeret-e téged?
3/7 anonim válasza:
azt mi mégis honnan tudjuk, hogy ő szeret-e téged? te így látatlanban meg tudod mondani, hogy engem szeret-e a barátom?
4/7 A kérdező kommentje:
Hát hogy azt mondta,hogy vége mer gyerekeken viselkedtem de elmondása mit gondolok és,meggondoltalán magát
2014. dec. 16. 14:28
5/7 anonim válasza:
te a google fordítóból írod a kérdéseket???
6/7 anonim válasza:
Csak egy pasid van? Milyen fura.. nem uncsi?
7/7 anonim válasza:
Ha meggondolta magát valószínűleg igen. Ahogy szakítani sem azért akart, mert nem szeret, hanem egyszerűen tele lett a búrája a folyamatos hisztiddel. Ha tényleg megváltozol, még minden rendbe jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!