Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél egy ilyen baráti együttéllésbe?
Van munkám, de nem keresek eleget egy saját albérletre, és szakítófélben vagyok. Egy barátom felajállotta, befogad ingyen, nem kell lakbért fizetnem, csak a saját dolgaimat, meg persze ha vállalom a teljes házimunkát (főzni ő is tud), ne neki kelljen.
Szexről szó sincs, mielőtt valaki erre gondolna.
21L, 27F
Átmenetileg tökéletes megoldás, mindketten jól jártok. Ha a saját szobáját takarítja, igazából nincs sokkal rosszabb dolgod, mintha egyedül laknál egy albérletben, felmosni, wc-t pucolni, ablakot mosni stb akkor is ugyanolyan gyakran kell, ha csak te laksz ott. Ha nagyon redvás a gyerek, akkor nem, de egy normális 27 éves pasi már szerintem képes nem túl nagy mocskot hagyni.
Ha megkeresnéd rá a pénzt, akkor persze kellemesebb, ha nem kell más után takarítani, de ha végiggondolod, hogy ez mennyi plusz meló és mennyibe kerülne ha kéne lakbért is fizetned, szerintem jobb órabér, mint amit a munkahelyeden kapsz (ha nem jön ki belőle egy albi).
Szerintem tényleg csak segíteni akar, a házimunkás rész meg egy rész lustaság egy rész kedvesség, mert így nem érzed magad annyira... hogy mondjam... eltartva? Nem ez a jó szó de talán érted. Szóval így nem hat annyira ingyenélésnek, mert valamit te is adsz cserébe, így a lelkivilágodnak jobb. Meg nem kell aggódnod, hogy vajon mit akarhat, miért éri ez meg neki.
Így biztos nem vállalnám be. Ha én valakivel együtt lakom, akkor úgy akarok vele lakni, mint lakótárs, aki egyenlő arányban száll be a költségekbe. És nem házimunkáért cserében szeretnék lakni valahol.
Ha saját albérletre nincs is pénzed, de egy felet csak ki tudsz te is fizetni, nem? Inkább költözz össze valakivel, aki nem háztartási alkalmazottat keres, hanem igazi lakótársat.
"Szexről szó sincs, mielőtt valaki erre gondolna. "
Még
na de hé, itt mindenki hülye?
napnál világosabb, hogy a srác rá fog mozdulni a csajra, ezért a látszólag korrekt ajánlat. olyan hülye nem lehet senki, hogy ezt ne vegye észre, komolyan...INGYEN NEM KELL LAKBÉRT FIZETNEM...E a kulcsmondat.
De persze, menjél bele kislány, majd pár év múlva nem leszel ennyire naív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!