Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél egy párkapcsolatba, ha már 3 hét után hiszti van?
Nem. Alkalmatlan vagy kapcsolatra( pedig én egy abszolút szabad lelkü ember vagyok, és hasonló gondolkodásu mint te, már mint a menőkét illetően).
Jó haver vagy, esetleg barát már ha kiérdemled ezt a titulust(extrák nélkül) de kapcsolat az nem.
Annyiból látod rosszul, hogy én, ha valakit a páromnak tekintek, mégha nem is ülök örökké a szoknyáján, tényleg nem csalom meg, nem vagyok csábítható. "Darabszám" tekintetében pedig nem volt sok párom. És nem ismerik egymást, semmi olyan nincs, mint amit írsz.
Ráadásul a kérdés lényege az volt, hogy érdemes-e egy olyan nővel belekezdeni egy kapcsolatba, akiről lerí hogy sokkal szorosabbat akar, mint amit tőlem kaphat. Még akkor is lerí, hogyha szóban mást mond.
nem neked való ez a nő, tiszteld annyira, hogy elengeded, csak szenvedne melletted.
22l
Köszönöm a válaszokat, pár dolgot leírnék, mielőtt szarráoltanátok.
Én éltem párkapcsolatban. Voltak együttjárós barátnők is, volt hosszú házasság is. Sajnos azok a nők, akikkel szorosabbra fűztem a kapcsolatomat, mind azt tették, hogy miután "birtokon belül" érezték magukat, szépen finoman elkezdtek megpróbálni megváltoztatni. A legutolsó hosszú kapcsolatom, amibe fiatalon ugrottam bele, 15 évig tartott, egy bő éve lett vége, ott is az volt. Az elején nagy duma, hogy nem akar leválasztani a barátokról stb. De amikor benne voltunk, akkor már ment a dolog, hogy összejövetelre menve már odafele jött a kérdés, hogy meddig maradunk. Ha meg egyedül akartam menni, akkor húzta a száját. Lehet, hogy én vagyok alkalmatlan egy párkapcsolatra (amúgy most valóban az vagyok, ezt el is ismerem), szerintem egy ilyen párkapcsolat nem akkor tökéletes, ha a nap 24 órájából 48-at kettesben töltenek az alanyok. Hány leírás született már, hogy mennyire megöl egy kapcsolatot az, ha egymás agyára menve örökké kettesben vannak és senkinek nincs semmi különprogramja. A volt párom mellett én sok ilyen ingerenciát elengedtem, hogy jobb a békesség. Sajnos papucsság volt, aminek én iszom a levét. Sok-sok hiányérzet és frusztráció gyűlt fel bennem. Egy jó ideje meg próbálom kiélni magamat.
Ezzel a nővel hogy alakult? Megismerkedtünk, kiderült hogy lelkileg is, testileg is kölcsönösen vonzódunk egymáshoz. Én az ismerkedés után elmondtam neki mindent őszintén. Ő ezeket elfogadta, én ennek örültem. De megrémít az, ahogy ő meg annyira előre szaladt, hogy pár hetes ismeretségből már akkora következtetéseket von le, hogy az nem igaz. És szid több pasit is, hogy milyen határozatlanok voltak és egy-két hónap után leléptek. Azért ez beszédes.
Amúgy a csaj kidobott, de aztán elnézést kért, ő úgy érzem szeretné folytatni, de valahogy bennem nagyon megrendült ez az egész, akármennyire is szeretem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!