Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszólnátok egy háztartásbeli nőt?
"Te is nagyon értelmes lehetsz, ha nem bírod felfogni, hogy nem mindenkinek az az önmegvalósítás ha pénzért munkahelyen dolgozik"
:D Főleg ha nő, na akkor tuti nem ez az önmegvalósítás, ellenben a csini rucival, körömfestéssel, pénzes/magas hapsit fogni, már annál inkább.
"Haha, én már 2 férfival jutottam el nagyon hasonló szituig. :D Hidd el, van ebben realitás."
És velük vagy? Ugye hogy nem. Erről beszélek.
Nézd, magazinokat olvasni és vásárolgatni nekem nem az önmegvalositas kategória. Persze mondhatod, hogy biztos háttér meg gyereknevelés, és akkor ez a nő dolga, kifujt, annyi, de ez messze nem önmegvalósítás. Egyébként aki dolgozik valahol valamilyen pozícióban, elsősorban nem pénzért teszi, hanem mert akarja csinálni. Hogy mindezt pénzzel ismerik el, az nagyszerű. De amúgy jó, hogy leírtam, nem a pénzért való napi gürcölést tartom önmegvalósításnak. Ezt te találtad ki, és belém akarod magyarázni, nem baj? Hogy az összes funkcionális analfabéta engem talál meg, istenem....
47 es, nem olvastam el amit bvalerásztok, csak arra lettem figxyelmes, hoyg te meg akarod mondani, hogy mi számít önmegvalósításnak , meg mi nem. Ráadásul úgy, hogy a másik szemére veted, hogy ő ezt nem határozhatja meg.
Bírom az ilyen álértelmiségi nyálverést, komolyan....
Roppant jól szórakoztam a kommenteken. Rengeteg olyan kérdés van a GYK-n, amire érkezik pár válasz, a többi komment pedig csak az egymásra köpködésről szól. :)
Egyébként véleményem szerint mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy szeretne élni. Ha ez nekik megfelel, akkor a többi ember a feje tetejére is állhat.
Ha pedig esetleg (ami nem törvényszerű), egyszer elválnak, nem másnak kell törnie a fejét azon, hogy mit tegyen, hanem neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!