Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Megszólnátok egy háztartásbeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszólnátok egy háztartásbeli nőt?

Figyelt kérdés
A hugom ugynevezett háztartásbeli, mert ok igy egyeztek meg a parjaval, hogy o dolgozik, a hugom "otthont teremt". A napjai abbol allnak, hogy rendet, tisztasagot tart, megfoz, konditerembe jar, elmegy fodraszhoz, kozmetikushoz, vasarolgatni, baratnozni stb.
2015. jún. 22. 01:39
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Te is nagyon értelmes lehetsz, ha nem bírod felfogni, hogy nem mindenkinek az az önmegvalósítás ha pénzért munkahelyen dolgozik.
2015. jún. 26. 08:48
 42/50 anonim ***** válasza:
De ha ennyire nem vagy tisztában kedves önmegvalósító hozzászóló, akkor ajánlom kikeresni a gugliban a szó jelentését... Már ha képes vagy rá.
2015. jún. 26. 08:50
 43/50 anonim ***** válasza:
0%

"Te is nagyon értelmes lehetsz, ha nem bírod felfogni, hogy nem mindenkinek az az önmegvalósítás ha pénzért munkahelyen dolgozik"

:D Főleg ha nő, na akkor tuti nem ez az önmegvalósítás, ellenben a csini rucival, körömfestéssel, pénzes/magas hapsit fogni, már annál inkább.

2015. jún. 26. 09:10
 44/50 anonim ***** válasza:

"Haha, én már 2 férfival jutottam el nagyon hasonló szituig. :D Hidd el, van ebben realitás."

És velük vagy? Ugye hogy nem. Erről beszélek.

2015. jún. 26. 09:12
 45/50 anonim ***** válasza:

Nézd, magazinokat olvasni és vásárolgatni nekem nem az önmegvalositas kategória. Persze mondhatod, hogy biztos háttér meg gyereknevelés, és akkor ez a nő dolga, kifujt, annyi, de ez messze nem önmegvalósítás. Egyébként aki dolgozik valahol valamilyen pozícióban, elsősorban nem pénzért teszi, hanem mert akarja csinálni. Hogy mindezt pénzzel ismerik el, az nagyszerű. De amúgy jó, hogy leírtam, nem a pénzért való napi gürcölést tartom önmegvalósításnak. Ezt te találtad ki, és belém akarod magyarázni, nem baj? Hogy az összes funkcionális analfabéta engem talál meg, istenem....

2015. jún. 26. 15:15
 46/50 anonim ***** válasza:
Azta, egy újabb ismeretlen szó? :D
2015. jún. 26. 23:11
 47/50 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha világosan leírom, hogy mit N-E-M tartok önmegvalósításnak, majd még második körben is azon rugózol, hogy márpedig szerintem AZ AZ, nah, az bőven kimeríti a funkcionális analfabétizmus fogalmát. Funkcionális analfabétákkal foglalkozom, hidd el, felismerem őket. De nem baj, neked is biztos terem majd babér valahol. Meg fejleszthető is.
2015. jún. 26. 23:33
 48/50 anonim ***** válasza:

47 es, nem olvastam el amit bvalerásztok, csak arra lettem figxyelmes, hoyg te meg akarod mondani, hogy mi számít önmegvalósításnak , meg mi nem. Ráadásul úgy, hogy a másik szemére veted, hogy ő ezt nem határozhatja meg.

Bírom az ilyen álértelmiségi nyálverést, komolyan....

2015. jún. 27. 01:36
 49/50 anonim ***** válasza:

Roppant jól szórakoztam a kommenteken. Rengeteg olyan kérdés van a GYK-n, amire érkezik pár válasz, a többi komment pedig csak az egymásra köpködésről szól. :)

Egyébként véleményem szerint mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy szeretne élni. Ha ez nekik megfelel, akkor a többi ember a feje tetejére is állhat.

Ha pedig esetleg (ami nem törvényszerű), egyszer elválnak, nem másnak kell törnie a fejét azon, hogy mit tegyen, hanem neki. :)

2015. jún. 29. 13:51
 50/50 anonim ***** válasza:
És mielőtt valaki azt gondolná, hogy én is otthon ülő háztartásbeli vagyok, el kell keserítenem, mert dolgozok, rendet, tisztaságot tartok, megfőzök, és gyereket is nevelek. Mégsem ítélem el azt, aki csak "otthon ül".
2015. jún. 29. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!