Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Megszólnátok egy háztartásbeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszólnátok egy háztartásbeli nőt?

Figyelt kérdés
A hugom ugynevezett háztartásbeli, mert ok igy egyeztek meg a parjaval, hogy o dolgozik, a hugom "otthont teremt". A napjai abbol allnak, hogy rendet, tisztasagot tart, megfoz, konditerembe jar, elmegy fodraszhoz, kozmetikushoz, vasarolgatni, baratnozni stb.
2015. jún. 22. 01:39
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez teljesen jó és működő felállás addig, amíg:

- a kandúrt ki nem rúgják a munkahelyéről

- a kandúr keresőképtelenné nem válik

- a kandúr be nem újít valami fiatal, nagy csöcsű bulát, és ajtót nem mutat a huginak

Mert akkor nagy córesz van, lehet jönni ajvékolni a gyékára. Tanácsért keressétek a Ferit ;)

2015. jún. 22. 11:01
 22/50 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekuk. A haztartas es a szepsegszalon van.
2015. jún. 22. 14:55
 23/50 anonim ***** válasza:

Őszintén szólván magasról lesz**ärom.

Ha a párjának a férfinak ez jó, (vagy ilyen idióta) akkro meg is érdemli.

Én alapból nem jövök össze ilyen nővel és nem tartok el senkit sem, szóval eleve kiesik az ilyen, így no problem.

2015. jún. 22. 17:40
 24/50 anonim ***** válasza:
0%

mennyire jó nem? Hogy itt a nők miylen elnézőek:) Aszondja: "ha a párjával igy egyeztek meg"

Bezzeg ha hapsi lenne, még párja sem lenne kilátásban, nemhogy esélye lenne megegyezne bármiben . Elképesztő ez a női kettősmérce. Fel sem tűnik nekik. Csak nyomják.

2015. jún. 22. 17:47
 25/50 anonim ***** válasza:
Utolsó, már miért lenne kettős mérce? A férfinél nem áll fen a valós lehetőség, hogy terhesség miatt ki fog esni a munkából.
2015. jún. 22. 19:24
 26/50 anonim ***** válasza:
100%

"Elképesztő ez a női kettősmérce. Fel sem tűnik nekik. Csak nyomják."

Ezt mégis honnan veszed? Megkérdezted minden nőtől azt is, hogy ellenkező esetben mit gondolna? Igen? Mert ez esetben engem pl. kihagytál, szerintem az is oké, ha úgy egyeznek meg, ha a pasi marad otthon. Mondjuk szerintem nincs sok értelme akkor, ha nincs gyerek, de ugyanígy a csaj esetében sincs ilyenkor sok értelme a dolognak. Ettől még az ő dolguk.

Mondjuk az most már kezd szembeötlő lenni, hogy ebben a témakörben mennyi sértett egójú, hisztis pasi van :D

2015. jún. 22. 20:47
 27/50 anonim ***** válasza:

Így egyeztek meg, vannak férfiak akiknek ez az igényük, így jó nekik. Nem szólnám meg, az ő életük. Az más lenne ha önkényesen tenné, szóval nem engedhetnék meg maguknak és ennyi idő mellett letojná a háztartást is.

Az én párom is kikötötte, hogy ha gyerekünk lesz, nem dolgozok majd, mert nem akarja hogy olyan élete legyen a gyereknek mint neki volt, hogy sose látta a szüleit mert folyton dolgoztak (anyósom nem tud otthon ülni , más téma) és nem foglalkoztak vele. Sőt alapvetően nem szereti hogy dolgozok, csak muszáj ugye.. ilyen beállítottságú, illetve látja hogy hogyan vezetem a háztartást és szeret hazajönni a tisztaságra, finom ételekre, sajnálja hogy nincs elég időm mindenre. Vannak ilyenek.

2015. jún. 22. 21:38
 28/50 anonim ***** válasza:
0%

"Mert ez esetben engem pl. kihagytál, szerintem az is oké, ha úgy egyeznek meg, ha a pasi marad otthon."

Nem jutsz el ma megegyezés fázisába, mert alapjáraton nem kezdesz munkanélküli pasival. Extrém jópasinak kell ahhoz lennie, hogy megforduljon a fejedben.

Ez gyakorlatilag tény.

2015. jún. 23. 06:48
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
37%-os vidd máshova a frusztrációidat fröcsögj ott. Felfogtuk, minden nő gonosz, szegény te, esély sincs mostmár boldog vagy? Helyes akkor, most hagyd az embereket arról beszélni, hogy hogyan állnának hozzá két felnőtt ember kompromisszumához ha az egyik fél rokon (hug). Nem kell nemi kérdést csinálni a dologból, sem a nők ellen beszélni. Van elég nőgyűlölő kérdés keress magadnak egyet.
2015. jún. 23. 08:58
 30/50 anonim ***** válasza:
Szerintem a férfi oldaláról van némi birtoklási vágy (csak nekem legyen az a nő), a nő oldaláról meg némi szolgalelkűség (elég az nekem, háztartást vezetni, minek az a hülye önmegvalósítás?). Mondjuk ő dolguk, de én ilyen kompromisszumot nem tudnék kötni.
2015. jún. 23. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!