Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Megszólnátok egy háztartásbeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszólnátok egy háztartásbeli nőt?

Figyelt kérdés
A hugom ugynevezett háztartásbeli, mert ok igy egyeztek meg a parjaval, hogy o dolgozik, a hugom "otthont teremt". A napjai abbol allnak, hogy rendet, tisztasagot tart, megfoz, konditerembe jar, elmegy fodraszhoz, kozmetikushoz, vasarolgatni, baratnozni stb.
2015. jún. 22. 01:39
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
0%

29 mibol gondolod, hogy ez rolam szol?

Miert tan eljutsz a komprumisszumig egy munkanelkulivel? Kijonne a szadon, hogy oke bela, en melozok, te maradsz otthon fozol mosol takaritasz.

Ugye hogy nem

Egyszeruen nem eletszeru

2015. jún. 23. 15:33
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

Haha, én már 2 férfival jutottam el nagyon hasonló szituig. :D Hidd el, van ebben realitás.

2015. jún. 23. 15:42
 33/50 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert te fröcsögsz itt minden nőre, csinálsz nemi kérdést egy teljesen más kérdésből. Olyanról még nem hallottál, hogy a pasi megy GYES-re. Nálunk előfordul. A kérdező nem írta, hogy a huga ne tudna dolgozni de ha megteheti, hogy nem dolgozik és ez megfelel nekik akkor hogy jön ide a te ismerkedési problémád? Gondolom, hogy egy boldogpárkapcsolatban élő elégedett és nincsenek olyan frusztációi, hogy mindenbe a másik nem gonoszságát lássa bele. Ezért feltételezem, hogy te kaptál valamikor valami negatív tapasztalatot és GYK-s kisfiúkhoz méltón most minden nő gonosz.
2015. jún. 23. 15:49
 34/50 anonim ***** válasza:

Ez nálunk is így működik,csak nálunk van két gyerek is,de nem kicsik már.Amikor megismerkedtünk én dolgoztam,ár 20 éve,tehát nem így éltem le az életemet,aztán így döntöttünk,hogy én nem dolgozom mert elég az ő keresete a megélhetésre,megtakarításra.

Gondolkoztam most így olvasgatva a hsz-eket,hogy ugye férfitől miért nem tolerálják,ha az marad otthon,sztem elég sokat nyom a latban,hogy az otthon lévő feladata a házimunka,ami sztem egyáltalán nem férfias.Legalábbis az én szememben nem,a férjem is többször porszívózik,vagy mosogat,bár talán sikerül végre leszoktatnom róla,mert elég romboló hatású a látvány.Meg mondjuk azt sem tudom elképzelni,hogy ha hazamegyek melóból,akkor a férjem ecsetelgesse,hogy a sparba milyen olcsón tudta ma venni a lisztet,amiből süt majd nekem kalácskát :D Szóval ezek egyszerűen lerombolják a férfiasságot egy férfiban,mármint hangsúlyozom,hogy az én szememben.Nekem attól férfias a férfi,ha látom,hogy szerel-barkácsol vagy ahogy hazaér melós ruhában,nekem az kifejezetten szexi :D

2015. jún. 24. 17:06
 35/50 anonim ***** válasza:
Önmegvalósítás?? Ne dobálózz olyan szavakkal aminek a jelentését nem ismered
2015. jún. 24. 17:37
 36/50 anonim ***** válasza:

Na mesélj. Mit jelent az önmegvalósítás, amit én nem tudok.

2015. jún. 24. 20:45
 37/50 anonim ***** válasza:
65%
Hát biztos nem azt, hogy lehúz 8 órát kényszerből egy munkahelyen, csak mert a társadalom ezt várja el tőle.
2015. jún. 25. 09:00
 38/50 anonim ***** válasza:
Loool, ja, azt hittem, már valami értelmeset akarsz mondani. Nyilván számomra a kényszermunka az önmegvalósítás. Jól van, okos vagy, kapsz cukrot.
2015. jún. 25. 11:26
 39/50 anonim ***** válasza:
50%
Mondjuk érdekes, hogy eszedbe sem jutott az, hogy dolgozni nem csupán kényszerből lehet. Természetesen nem használtam volna az önmegvalósítás szót, ha a napi gürizést tartanám nagy dolognak...
2015. jún. 25. 11:27
 40/50 anonim ***** válasza:
Nem szólnám meg. Van így ismerősöm, a férje dolgozik, ő meg otthon van és foglalkozik a gyerekekkel, 4 gyerekük van. A nő "főállású anya", a gyereknevelés és a házimunka is munka. Plusz régen is így éltek az emberek és akkor valahogy nem volt ennyi beteg, SNI-s meg mindenféle magatartászavarral küzdő gyerek.
2015. jún. 25. 17:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!