Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszólnátok egy háztartásbeli nőt?
29 mibol gondolod, hogy ez rolam szol?
Miert tan eljutsz a komprumisszumig egy munkanelkulivel? Kijonne a szadon, hogy oke bela, en melozok, te maradsz otthon fozol mosol takaritasz.
Ugye hogy nem
Egyszeruen nem eletszeru
Haha, én már 2 férfival jutottam el nagyon hasonló szituig. :D Hidd el, van ebben realitás.
Ez nálunk is így működik,csak nálunk van két gyerek is,de nem kicsik már.Amikor megismerkedtünk én dolgoztam,ár 20 éve,tehát nem így éltem le az életemet,aztán így döntöttünk,hogy én nem dolgozom mert elég az ő keresete a megélhetésre,megtakarításra.
Gondolkoztam most így olvasgatva a hsz-eket,hogy ugye férfitől miért nem tolerálják,ha az marad otthon,sztem elég sokat nyom a latban,hogy az otthon lévő feladata a házimunka,ami sztem egyáltalán nem férfias.Legalábbis az én szememben nem,a férjem is többször porszívózik,vagy mosogat,bár talán sikerül végre leszoktatnom róla,mert elég romboló hatású a látvány.Meg mondjuk azt sem tudom elképzelni,hogy ha hazamegyek melóból,akkor a férjem ecsetelgesse,hogy a sparba milyen olcsón tudta ma venni a lisztet,amiből süt majd nekem kalácskát :D Szóval ezek egyszerűen lerombolják a férfiasságot egy férfiban,mármint hangsúlyozom,hogy az én szememben.Nekem attól férfias a férfi,ha látom,hogy szerel-barkácsol vagy ahogy hazaér melós ruhában,nekem az kifejezetten szexi :D
Na mesélj. Mit jelent az önmegvalósítás, amit én nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!