Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Megszólnátok egy háztartásbeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszólnátok egy háztartásbeli nőt?

Figyelt kérdés
A hugom ugynevezett háztartásbeli, mert ok igy egyeztek meg a parjaval, hogy o dolgozik, a hugom "otthont teremt". A napjai abbol allnak, hogy rendet, tisztasagot tart, megfoz, konditerembe jar, elmegy fodraszhoz, kozmetikushoz, vasarolgatni, baratnozni stb.
2015. jún. 22. 01:39
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem szólnám meg,ha a párjával így egyeztek meg és megtudnak élni egy fizetésből is.

Minden párnak szíve joga eldönteni hogyan képzelik a közös életüket.

2015. jún. 22. 03:56
 12/50 anonim ***** válasza:
40%

Nem szólnám meg, gondolom roppant régimódi vagyok, meg kapom majd a lepontozást, de szerintem így lenne normális. Elég sokáig működött a dolog.

Mielőtt megkapnám, hogy pénzéhes r banc vagyok azt tisztáznám, hogy p csöm van.

2015. jún. 22. 06:31
 13/50 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne megszólni, ha ő így boldog?

Vannak nők akik egész életükben háztartásbeliek, vannak akiknek mindenük a karrier és vannak sokan akik összeegyeztetik a munkát a családdal. Szerintem mindenki élje úgyaz életét, ahogy akarja, és senki ne szóljon bele a más dolgába.

2015. jún. 22. 07:19
 14/50 anonim ***** válasza:
3%
Lusta dog az ilyen. Az a baj, hogy tobb ilyet is lattam mar es akkor vannak ezek nagy bajban, amikor valasra kerul a sor, vagy ne adj isten meghal a ferj. Akkor bizony el kell indulni es dolgozni kell, csak akkor meg mar meg annyira se fullik hozza a foguk, mert abszolut elszoknak tole. Anyam 16 evig volt eltartott htb. Valas utan es a mai napig is munkanelkulin tengodik, mert dolgozni nem akar, hozza szokott, hogy akkor kel es fekszik, amikor akar.
2015. jún. 22. 07:29
 15/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha kettőjüknek az megfelel, akkor teljesen oké. Az lenne a normális, ha minden család megtehetné ugyanezt.
2015. jún. 22. 07:38
 16/50 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező jól érzem, hogy a lelked mélyén irigykedsz a húgodra? (ezt nem bántásból írom, de nagyon úgy jön le)
2015. jún. 22. 07:48
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párjával így egyeztek meg, akkor téged miért zavar? Engem is munkára neveltek, de ha a párommal úgy egyeznénk meg, hogy elég jól keres ahhoz, hogy ne kelljen dolgoznom, akkor igen, lehet otthon maradnék, mert ő is jobban érezné magát ha mindig tiszta lakásba jönne haza és egy kipihent bombázó lenne a barátnője a mostani súlyával küzdő hárpia helyett. Mert tény és való, 8 órás műszak és odavissza összesen 3 óra utazás mellett szalad a lakás, egyszerűen hazaérve már nem kezdek neki semminek, maximum a másnapi kajának. Edzőterembe már nem jutok le, futni a térdem miatt nem tudok, az otthoni torna se jön össze, kinek van arra 1 órája és ereje, amikor szinte összeesik a fáradtságtól? Szóval a hétköznapok kb úgy néznek ki, hogy hazaesünk, megfőzök, zuhany, bedőlünk az ágyba, esetleg erőt veszünk magunkon egy hancúrhoz, hogy ne laposodjon el a kapcsolat és alvás. Hétvégén szombaton majdnem délig alszunk, utána neki látok a kajának ismét. A mosásnak, takarításnak, most már a bevásárlást is szombatra kell időzíteni. Estére megint hullafáradt vagyok, pedig igyekszem a takarításba páromat is bevonni. Vasárnapra pedig próbálunk valami programot is tervezni, hogy ne csak alvás és takarításból álljon az együtt töltött időnk. Utána pedig máris kezdődik minden elölről. Ehelyett milyen szép lenne ha frissen, kedvesen várnám haza őt mindennap, sokkal több időnk lenne együtt, tiszta lenne a környezetünk és nem csak heti egyszer lenne rendbe rakva. (hiába vigyázunk a rendre, akkor is rendetlenség lesz hétvégére, elég csak leszedni a tiszta ruhát a szárítóról és ahogy vár a vasalásra)

Tehát ilyen szempontból nekem tetszik a "régi" modell, hogy mindenkinek megvan a feladata, a nő biztosítja a nyugodt otthont, a férfi keresi a pénzt. De tény, ez a mai világban nagyon keveseknek megvalósítható. Plusz bármi történik a férfival a nő meg van lőve. Se munkahelye, se munkatapasztalata. Itt hibádzik a modell.

2015. jún. 22. 08:02
 18/50 anonim ***** válasza:
100%

Hugom ugyanezt csinálja. Nem értem a problémád. Az én hugom, felnőtt nő, tisztában van a kockázatokkal. A párja imádja, nekik így megfelel. Ez a kettőjük közös döntése. Ha megtehetik egészségükre. Gondolom te hugodéknak is megfelel, akkor felesleges túráztatni magad rajta.

Van aki így él van aki úgy.

2015. jún. 22. 08:09
 19/50 anonim ***** válasza:
100%
Irigy vagy? :) Ok ezt megbeszeltek, mindkettejuknek megfelel a dolog. Tok jo hogy van magara ideje, egyebkent pedigba ferjet egy tiszta, rendezett otthon varja, egy csinos kipihent feleseggel. En is orulnek ha mondjuk csak napi 4 oraban kene dolgoznom, de sajnos egyelore nem tehetem meg.
2015. jún. 22. 08:51
 20/50 Andi80018 ***** válasza:
100%
Szerintem ez tök jó, én is itthon maradnék szívesen, minden rendben lenne, nyugodt lennék, sokat foglalkoznék a gyerekkel, nem az állandó rohanás, magamra is mindig lenne időm. Nálunk a párom belemenne, persze ha dupla ennyit keresne. :-)
2015. jún. 22. 09:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!