Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom nem hajlandó ideadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem hajlandó ideadni a pénzt, mert ő gyűjt, mit tudok tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Egy éve élünk együtt, egyenlőre még külön kasszán vagyunk mert mind a ketten gyűjtünk, én új számítógépre, ő pedig kocsira. Eddig úgy csináltuk, hogy a fizetésünk 30%-át betettük a közösbe (ebből veszünk kaját, tisztítószert, tusfürdőt, stb), a 70% pedig a bankszámlán marad. Én 120, ő pedig 200 körül keres.

A probléma ott kezdődik, hogy a párom felvett 800 ezret hitelre, így most elkezdett kocsira vadászni. Ezzel eddig nincs is baj, de ma került szóba, hogy eddig én vettem a kaját meg minden, úgy hogy közben össze se volt dobva a 30%, így szóltam neki, hogy akkor dobjuk már össze azt a pénzt. Erre ő kijelentette, hogy hát bocs, ő most kocsit vesz, nem ad bele 5%-ot se, majd ő megveszi magára a kajáját...

Próbáltam szépen a tudtára adni, hogy én is gyűjtök, ráadásul klasszisokkal kevesebbet keresek, mint ő, akkor nehogy ne tudjon már ideadni legalább 50 ezer forintot, ráadásul pont elfogyóban van minden, ne várja már el, hogy én fizessek mindent! Meg gondolja már ugyan át mi a jobb, egy nap egy pizza ezer forintért vagy abból a pénzből megfőzök három napra? De azt mondja, hogy hát inkább akkor nem eszik, majd megoldja valahogy....

Most mit csináljak? Fizessek én mindent és éljem fel a közösért a félretett pénzemet? Mert akkor abból utána 1 forintot se fogok viszont látni... Vagy revans, hogy magamra megveszem a mosószert, a tusfürdőt meg a kaját, neki meg ne mossam ki a ruháit, ne legyen mivel tusolnia meg egyen ahol és amit akar? Nem tudom mit tegyek....

Ja amúgy nem tudom, hogy számít-e, de 1 millió alatt akar kocsit venni, és azt mondja, hogy ha vesz akkor nem marad semmi pénze... Kérdem én, hogy az hogy lehet, ha felvett ennyi hitelt, meg már több hónapja gyűjt (az havi 120-130 ezer legalább)?

2015. jún. 9. 18:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
25%
Jolvan. Ertetlenekkel nem vitatkozom. Van jobb dolgom is mint gyakorikerdeseken vitatkozni. Kikerted az emberek velemenyet, ki mit gondol a helyzetedrol, de ha valaki nem azt irja amit te gondolsz akkor az mar eleteben egy percet nem dolgozo eltartott. Pont ez az a gondolkodas ami miatt sosem fogod tobbre vinni. Az mar megint csak a te szegenysegi bizonyitvanyod hogy nem tudod magadtol elrendezni ezt a problemat, es gyakorikerdeseken varod az emberektol a valaszt. Itt, ahol olyna emberek valaszolgatnak 80%-ban, akiknek az a legnagyobb oromuk hogy egesz nap a gyakorikerdeseken lognak. Igazad van, kerd el azt az 50.000-t tole, te adj bele kevesebbet. Aztan majd vard hogy mikor mondja be az unalmast es lep le. Ha tetszik tetszik, ha nem nem, en igy gondolom. Ha nem birod elviselni hogy mas ember lehet mas velemennyel mint te, akkor ne tedd fel a kerdeseidet :) Tovabbi sok sikert. En inkabb megyek es megvalositom a celjaimat, amig te egy ilyen problemaval nem vagy kepes megbirkozni. Nem kerek ra semmi fele reagalast es valaszt, csak vedd tudomasul es lepj tovabb rajtam. Legyel intelligens.
2015. jún. 11. 08:48
 22/29 anonim ***** válasza:

Te tényleg idióta vagy, kedves utolsó-utolsó és állandóan utolsó visszaszájaló...

Biztosan a kérdező hibája, hogy a párja egy paraszt. De én is felajánlom neked, hogy találj MO-n munkát, én 2 éve próbálok visszamenni a szakmámba, eddig sikertelenül... De biztos én vagyok a gyökér. Nem pedig az, aki azt állítja, itthon könnyű munkát találni.

Az oktatásnak pedig van értelme, az embereknek vannak használható jogaik, és a rasszizmus sem létező fogalom magyarországon. Magyarország az álomország, csak ezek a gyökér emberek nem tudják élvezni, és jól élni benne... Hogy az anyjukat ;)

2015. jún. 11. 09:24
 23/29 anonim ***** válasza:
39%
Mint elobb emlitettem, en nekem 23 ora alatt sikerult. Eloszor is ha 2 eve nem tudsz elhelyezkedni az nem csak masok hibaja lehet. Tudod, ha a kacsa nem tud uszni, nem a viz a hulye.. Eloszor is, kivancsi lennek az oneletrajzodra... :) Valoszinuleg nem megfeleloen irtad meg. Jofogas.hu-ra ha folmesz, napi szinten tobb 100 uj munka van font. Erdekes, en juliusban hazamegyek es mar elore kerestem munkat a balaton kornyeken. Elkuldtem kb 15 helyre az oneletrajzom es 5 helyrol jeleztek vissza hogy tudnek menni. SE SZAKMAM, SE DIPLOMAM, CSAK ANGOL ES NEMET NYELVTUDASOM VAN!! Megis talalok munkat. Ja igen, beszelsz nyelveket ha mar ugy le idiotazol? Mi a szakmad? Nem gondolkoztal meg azon hogy 1 idegen nyelvet ha megtanulnal, talan nagyobb eselyed lenne? Ha ennyire szidod magyarorszagot, akkor mi a sz**ért vagy meg mindig otthon? Miert nem koltozol el? Indokot mondj, NE PEDIG KIFOGAST.
2015. jún. 11. 12:22
 24/29 anonim ***** válasza:
Utolsó... te egy idióta vagy :D Tudok nyelveket :D Élj itthon, és alapíts családot :D Hajrá :) Én minél hamarabb húzok kifelé :*
2015. jún. 11. 12:52
 25/29 anonim ***** válasza:
Akkor miert nem mentel meg ki? :D miert vagy Magyarorszagon?
2015. jún. 11. 18:40
 26/29 anonim ***** válasza:
Amugy te ertetlen balf****sz, ki mondta hogy mo olyan jo? Senki!! Irtam ilyet valahova???? NEM!!! En is azert dolgozok kulfoldon mert itt 3-4 x annyi a fizetes. Reg eltertel a targytol. En azt probalom nektek elmagyarazni, hogyha akar valaki otthon dolgozni az dolgozik is, es ha tobb penz kell neki akkor dolgozzon tobbet. Ja hogy lustak vagytok dolgozni. Az mas. Huzzatok akkor le magatokat :)
2015. jún. 11. 18:44
 27/29 A kérdező kommentje:

22 éves Miss Élettapasztalat: Pont hogy te nem bírod elviselni, hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó. Nem is élsz Mo-n, a "nagyvilági" Pesten, meg Balcsin kívül gondolom máshol meg sem fordultál, de azért te jobban tudod, bárki bármit is mondd.

Mi a baj? Nem sikerül megtalálni a munkát, ami szerinted ott van az orrom előtt? :) Hú, hát felnéztem a Jófogásra, de nem is tudom, hogy kőművesnek, gépalkatrész-szerelőnek, targoncásnak vagy lakatosnak is menjek dolgozni... Egyik jobb mint a másik, és tuti megvan a 200 nettó, rögtön be is adom a felmondásom a jelenlegi munkahelyemen... :)

"En azt probalom nektek elmagyarazni, hogyha akar valaki otthon dolgozni az dolgozik is,ha tobb penz kell neki akkor dolgozzon tobbet"

Jaaa, mert eddig a két szép szemünkért kaptuk a fizetést, szerinted? 8 órán felül hova dolgozzunk még drága? :) Viszi valaki helyettünk a háztartást, tesz meleg ételt az asztalra, ne adj isten, felneveli a gyereket? Ja bocs, úgy hogy az embernek se kutyája, se macskája, úgy nyilván lazán lehet venni a napi 13-14 órát, nem kell foglalkoznia magán kívül senkivel.

Na úgyhogy én itt le is zárnám ezt a témát, mert 1.) nem ez volt a kérdés, 2.) látszik is, hogy egy tanulatlan 3,14csa vagy, aki nem lát tovább az orránál, ja és 3.) 22 évesen ne te mondd már meg nekem meg másnak, hogy mit kéne csinálnia, hogyan éljen, meg mit tanuljon és mit ne, mert még neked is alakulhat úgy az életed, hogy összeszorul a hurok a nyakad körül.

2015. jún. 11. 22:15
 28/29 anonim ***** válasza:
Itt a kerdes az volt hogy ki mit gondol errol a helyzetrol. Ha nalam es a baratnomnel ez a helyzet allna font, akkor nyilvan en tobbet adnek bele, ha ennyit keresnek.De ettol fuggetlenul nem kovetelheted tole, mert az az o penze...
2015. jún. 12. 00:15
 29/29 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem az jön le az egészből,hogy ti hosszú távon,nem fogtok együtt maradni.Nem rossz indulat beszél belőlem,csak a tapasztalat.Ha még csak 1 éve éltek együtt és külön kasszán vagyok,de ez már most nem működik...A párod elég önző figura.
2015. jún. 14. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!