Volt e mar valaki olyan helyzetben, hogy babaja nem volt hajlando beleülni a babakocsiba autoshordozoba vagyis tulajdonkeppen sehol nem volt hajlando ülni?
Én így jártam tavasszal. Akkor volt a babám szintén 8 hó körül. Az okára sajnos nem jöttem rá. Próbáltam mindent, uletetni, fektetni, felém nézett, az utat nézte semmi nem volt jo.
Azt tanácsolták hogy két hétig ne ültessem bele a kocsiba, addig hordozzam. A 2 hetbol kicsit több lett, aztán lassan visszaszoktattam. Sikerült!
Ja, amit elkerültem utána, az az volt h fáradtan nem indultunk el sétálni. Ettől kezdve csak az ágyában.volt hajlandó.aludni. Szóval ez is közre játszhatott, mivel előtte az alvasidejen vittem levegore, vagyis a kocsiban.aludt. Lehet h ez nem tetszett neki onnantól kezdve.
Próbáld ki a hordozast.és azt h akkor viszed ki, ha megteheted amikor már aludt, vagy mikor még nem fáradt.
Amúgy ha jön a foga a babamnak a mai napig nyuglodik a kocsiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!