A számítógépem csak álló helyzetben hajlandó működni. Mi lehet a baj?
3 hónapja volt:
Leszedtem a szgép oldalát, mert tettem bele még memóriát most 8 gb van benne. Kipróbáltam, hogy jó-e mielőtt vissza teszem az oldalát és talpra állítom a gépet... a windows betöltött de lefagyott a gép és leállt. Talpra állítva viszont remekül működött, és most is úgy megy!
Ma:
Kicsit takarítottam a gépet, a ventilátorokat, meg egyebet (levegőt fújtam be stb).. bekapcsoltam a gépet, de fekvő helyzetből nem volt hajlandó bootolni, vagy egyáltalán valamit mutatni valamit a képernyőn. Csak rövid beep hangokat adott kb 20 mp-en keresztül (alaplap), aztán újraindult, és ezt csinálta addig amíg leállítottam.
Nem értem, és ilyen problémáról még nem is nagyon hallottam
Alaplap: GA-H77-DS3H, intel proc, sapphire 7700 ghz video kártya, 2-2-4gb kingston memória 1333, chieftec 500w, kingston ssd, western digital hdd.
Domestos01 ez egy jó tipp!
Megnéztem az alaplap beep jelentéseket, és rossz a sorrend a 2-2-4 gb memóriák elrendezésében, pedig a helyes slotokban vannak benne, 1-3-2 slotok. 1:2gb 3:4gb 2:2gb így vannak benne, most kicseréltem a kettőt és most fekve is megy.. nem értem mi a fene van ezzel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!