Nem kapcsol be a számítógépem. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Próbáltam rákapcsolni haverom tápegységét ( az alaplapra dugtam rá, a procira és a winchesterre) de úgy sem csinált semmit, viszont a videókártyámat és a winchesteremet átraktuk az Ő gépébe és hibátlanul mentek?
A tápegységem pár hónapja nagyon csúnyán elkezdett búgni, akkor megolajoztam a csapágyat és elhalghatott.
2013. nov. 11. 20:42
1/4 anonim válasza:
Milyen tapod volt? Rossz esetben kinyirta az alaplapot.
2/4 anonim válasza:
Milyen tápod volt?
Mert ha valami Codegen és társai nem is csodálkoznék ha megölte volna a lapot!
Egyébként próbáld meg másik táppal, hátha működik vagy vagy a haverodhoz elvinni a lapot! Így legalább kitudnád szűrni a hibát!
3/4 A kérdező kommentje:
Igazából egy olcsó tápom volt, pont most akartam venni egy újat. MIvel a winchestert és a videókarit nem nyírta ki, de az alaplapba nem tudtunk életet verni, így a procit sem tudtam kipróbálni. Az érdekelne mostmár főként, hogy az alaplapon kívül a processzort megölhette e?
2013. nov. 11. 21:40
4/4 anonim válasza:
Van ra esely. Ami mukodik, azt mar ne nagyon probalgasd a halott gepben. Egy nem tul draga lapban nezd meg a procit, mert ha serult, az is okozhat bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!