Nem kapcsol be a számítógépem, tud rá megoldást valaki (nem mindennapi probléma)?
Az a helyzet hogy egyik este kikapcsoltam a gépemet,aztán másnap reggel amikor beakartam kapcsolni nem kapcsolt be.
Hiába nyomkodtam a bekapcsológombot,hiába kapcsolgattam a tápegységet,még szét is szedtem darabokra a gépházat és újra összeraktam és próbáltam bekapcsolni de semmi.
Aztán délután hazajöttem és megpróbáltam bekapcsolni és első próbálkozásra bekapcsolt.Ez így megy Kb 1 hete minden nap,hogy este kikapcsolom,de másnap reggel nem kapcsol be,de ha várok vele 1-2 órát és meg próbálom bekapcsolni elsőre sikerül.
Próbáltam úgy is hogy kivettem a videó kártyát/RAM-ot/HDD-t de így sem kapcsolt be.
A tápegységet kb 3 hónapja vettem azzal nem valószínű hogy gond lenne,szerintem.
Az a legfurcsább hogy amikor elindul a gép akkor semmi gond nincsen vele,ugyan úgy futnak a játékok meg minden.
Ha valaki tud megoldást hálás lennék ha kisegítene : )
Előre is köszi a válaszokat!
Tépegységem:
Márka: LC POWER
Típus: LC420H-8
Telljesítmény: 420W
Másik táppal nem próbáltam még a PC-m de a tápomat próbáltam 2 ismerősömnél és müködött tökéletesen mindkettőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!