Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom nem hajlandó ideadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem hajlandó ideadni a pénzt, mert ő gyűjt, mit tudok tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Egy éve élünk együtt, egyenlőre még külön kasszán vagyunk mert mind a ketten gyűjtünk, én új számítógépre, ő pedig kocsira. Eddig úgy csináltuk, hogy a fizetésünk 30%-át betettük a közösbe (ebből veszünk kaját, tisztítószert, tusfürdőt, stb), a 70% pedig a bankszámlán marad. Én 120, ő pedig 200 körül keres.

A probléma ott kezdődik, hogy a párom felvett 800 ezret hitelre, így most elkezdett kocsira vadászni. Ezzel eddig nincs is baj, de ma került szóba, hogy eddig én vettem a kaját meg minden, úgy hogy közben össze se volt dobva a 30%, így szóltam neki, hogy akkor dobjuk már össze azt a pénzt. Erre ő kijelentette, hogy hát bocs, ő most kocsit vesz, nem ad bele 5%-ot se, majd ő megveszi magára a kajáját...

Próbáltam szépen a tudtára adni, hogy én is gyűjtök, ráadásul klasszisokkal kevesebbet keresek, mint ő, akkor nehogy ne tudjon már ideadni legalább 50 ezer forintot, ráadásul pont elfogyóban van minden, ne várja már el, hogy én fizessek mindent! Meg gondolja már ugyan át mi a jobb, egy nap egy pizza ezer forintért vagy abból a pénzből megfőzök három napra? De azt mondja, hogy hát inkább akkor nem eszik, majd megoldja valahogy....

Most mit csináljak? Fizessek én mindent és éljem fel a közösért a félretett pénzemet? Mert akkor abból utána 1 forintot se fogok viszont látni... Vagy revans, hogy magamra megveszem a mosószert, a tusfürdőt meg a kaját, neki meg ne mossam ki a ruháit, ne legyen mivel tusolnia meg egyen ahol és amit akar? Nem tudom mit tegyek....

Ja amúgy nem tudom, hogy számít-e, de 1 millió alatt akar kocsit venni, és azt mondja, hogy ha vesz akkor nem marad semmi pénze... Kérdem én, hogy az hogy lehet, ha felvett ennyi hitelt, meg már több hónapja gyűjt (az havi 120-130 ezer legalább)?

2015. jún. 9. 18:22
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Előző hónapban 200 ezer forintot tapsolt el (persze a saját félretett pénzéből). Rákérdeztem, és azt mondta, hogy kajára költötte. Nem semmi, az napi 6 ezer forint... Mondjuk lehet benne valami, mert eléggé kikerekedett a hasa.
2015. jún. 9. 21:25
 12/29 anonim ***** válasza:
Napi 6ezer kajára? Azt hogyan? Elvileg azért adjátok be a fizu 30%-át, mert abból vesztek kaját... És ezen felül ő még 200ezret megevett? Ez nem túl hihető...
2015. jún. 9. 21:31
 13/29 anonim ***** válasza:

Gondold át ezt gyorsan. Mennyire van tekintettel rád? Sokkal kevesebbet keresel de adj bele azonos összeget a közös kiadásokba. Neki az 50 ezer csak a fizetése 25% míg neked a 41%. Nem durva? Ha meg elvisz a hipermarketig bevásárolni akkor elkéri a benzin árának a felét?

Next boyfriend:)

2015. jún. 9. 21:39
 14/29 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elég mélyen elgondolkoznék, hogy ez a kapcsolat szerelmi kapcsolat-e még, vagy az volt-e egyáltalán. Nem azért, iszonyatosan sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de ez az egész sztori olyan mint két mostohatestvér története, nem egy szerelmes páré :(((
2015. jún. 9. 21:55
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
Nehogy mar fol legyel haborodva azon hogy azt mondta adjatok bele mindketten 50.000 ft-ot!! Az nem az o hibaja hogy te csak 120at keresel o meg 200at... Szerintem teljesen korrekt ha azt mondja h alljatok felesbe a dolgokat, felet te rakod bele felet o. Az nem lenne normalis ha ugy lenne hoy majd o megveszi maganak akajat meg nem ad bele. Ez termeszetesen nem jo, de az hogy 50-50et adjatok bele ez teljesen jogos. O megdolgozik azert hogy 200-at keressen... Hat talalj te is egy olyan melot hogy ennyit keress es akkor neked is megmarad 150 ;)
2015. jún. 10. 08:22
 16/29 A kérdező kommentje:
Eltartott, életében 5 percet se dolgozó emberkék véleménye pont nem érdekel, kedves utolsó.
2015. jún. 10. 10:53
 17/29 anonim ***** válasza:
26%
A kedves utoslo vagyok. Jelenleg Ausztriaban dolgozom 22 evesen. 19 eves koromtol kulfoldon elek, megjartam mar angliat is :) Heti 6 nap napi 10 oraban dolgozok azota, kedves utolso ;) Senki nem segitett soha abban hogy kijojjek, mindent magamnak epitettem fel eddig. Uyhogy nekem te ne oszd az eszt a 120.000 ft-os fizeteseddel, mert ebbol es a megnyivlanulasaidbol pontosan latszik hogy inkabb masban keresed a hibat, minthogy tegyel azert hogy neked is legyen egy 200.000 ft-os fizetesed!
2015. jún. 10. 20:00
 18/29 A kérdező kommentje:
Ja hát jól van tündérkém, ez itt még mindig Magyarország! Több diplomás emberek dolgoznak gyárban, futószalag mellett vagy éhenhalnak, sajnos ez a magyar valóság. Neked összejött a külföld, örülj neki! Csak vannak akik ha akarnának se tudnának elmenekülni. Itt meg nem úgy zajlik az élet, hogy ha kevésnek találom a fizum akkor hopsz, keresek egy többet fizetőt. Az ember örül ha egyáltalán van munkája, nemhogy még válogasson... Úgyhogy fuss neki a dolognak még egyszer...
2015. jún. 10. 20:47
 19/29 anonim ***** válasza:
26%
Nem tudom hogy hova valosi vagy, de en dolgoztam pesten is. Igaz, vendeglatasban, de tapasztalat nelkul. Elhataroztam hogy melozni fogok, es 23 oran belul volt allasom Magyarorszagon. Es olyan allasom ahol igaz hogy naponta 13 es fel orat dolgoztam mint pincer, megis naponta minimum 10.000 ft-ot kerestem. Ha kiszamolod hogy heti 4x mesz oda dolgozni az 4 het alatt 16 nap ami 160.000 de egy honap nem 4 hetbol all hanem 30-31 napbol. Ha ezt 30 nappal szamoljuk akkor az meg plusz 2 nap tehat 180.000 ft /ho, ja es elotte sosem voltam pincer. Meg valami kifogas? :) En csak azt akarom megertetni, hogy ha valaki ul es sirankozik es nem tezs erte semmit akkor nem is lezs munkaja. Es attol emrt valaki diplomas, attol ne erezze magat tobbnek. Mert ha diplomaval gyarban dolgozik az a sajat szegenysegi bizonyitvanya. Hiaba van valakinek 3 diplomaja, ha nem talpra esett... :)
2015. jún. 10. 21:23
 20/29 A kérdező kommentje:
Pont hogy te érzed itt többnek magad... De ha ekkora a szád akkor lássuk, kíváncsi vagyok ugyan találsz-e Szolnokon olyan állást, ahol 200 nettót kap az ember, hajrá! :) Mert én naponta keresek sikertelenül, na de majd te megmutatod a világnak, ugye?
2015. jún. 10. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!