11 hetes babám csak hason hajlandó aludni. Volt valaki hasonló helyzetben?
Lányommal is így volt.
4 hónaposan változott a helyzet, amikor megtanult átfordulni. Onnantól össze-vissza aludt, mindig más pózban találtam rá. :)
Születése óta hasra van rakva a lányom, most 4 hónapos és még mindig csak hason tud aludni, kivéve ha a hordozóban van és épp úton vagyunk, na akkor elalszik ott is de csak rövid időkre.
A hason alvás nagyon egészséges és mellesleg nagyon jókat tudnak aludni a babák hason, szóval örülj inkább szerintem.
Kisfiamat 6 hetes koráig nem mertem hasra rakni mert a kórházban is azt mondták hogy nem szabad, itthon a védőnő is ezt mondta... 6 hetes volt amikor sírva fordultam a gyakoris anyukákhoz hogy mi a sz.rt csináljak már a gyerekemmel mert nem alszik éjjel, 1.5 óránként akart enni majd nem aludt vissza stb... totál kiborultam akkor, és kaptam a tanácsot hogy rakjam hasra, miért is nem raktam eddig hasra...
Na utána már csak 3-4 óránként kelt éjjel, szóval csodát művelt a hason altatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!