Babám, miután kijátszotta magát addig sír, míg fel nem vesszük. Imádja, ha cipeljük. Volt valaki hasonló cipőben?
Mindenki ilyen cipőben jár, aki "felkapatta". Nem azt mondom, hogy magára kell hagyni sírva, de ha egyszer megszokja, hogy nincs el magában és mindig kézben van, akkro ez lesz.
Nálunk a családban sokan jártak így, van ahol már két éves a "baba" de vörös fejjel visít, ha nincsenek a seggében állandóan és ez így van pici kora óta, mert folyton kézben volt.
hogy síró gyereket nem hagyunk a játékai közt zokogni, az nem elkapatás kérdése.
nem tudom mennyi idős a babád kérdező, de egy féléven aluli baba átlagos figyelme 20 perc tehát edfig lehet lekötni, utána elveszti érdeklődését az aktuális dolig felé. így kb 20 percet bir ki a jatszo szonyegen, 20 percet a hintaban stb ahogy nől, a 20 perc is novekszik, de o akkor is csak egy kis baba, ha unatkozik ehes faradt viszket a fule fazik a hata mind mind sirassal jelzi. es fel kell venni ilyenkor.
hogy síró gyereket nem hagyunk a játékai közt zokogni, az nem elkapatás kérdése.
nem tudom mennyi idős a babád kérdező, de egy féléven aluli baba átlagos figyelme 20 perc tehát eddig lehet lekötni, utána elveszti érdeklődését az aktuális dolig felé. így kb 20 percet bir ki a jatszo szonyegen, 20 percet a hintaban stb ahogy nől, a 20 perc is novekszik, de o akkor is csak egy kis baba, ha unatkozik ehes faradt viszket a fule fazik a hata mind mind sirassal jelzi. es fel kell venni ilyenkor.
Ne haragudj, azért a két dolog nem ugyanaz, hogy gyakorlatilag akkor egy teljes évig lóg rajtad egy gyerek, kivéve, ha alszik, bár az már egy másik történet, ha aludni se lehet letenni, mert felkel és folytatja, mert jaj szegény ez nem elkapatás. Hát pedig de. Főleg mikor jár, de akkor meg azért ordít, hogy kövesd 40 centire egész nap. Ne egy szobában legyél vele, hanem gyógyulj rá.
Lehet nem találkoztál még ilyennel, de az egyik kislány pl. olyan volt, hogy ha nem kézben volt azonnal ordított és ha véletlen mégis elvolt letéve, akkor egy pisszenés sem lehetett senkitől, meg nem volt szabad hozzáérni, mert akkor "kizökkent" és azonnal ordított, hogy vegyék fel. Most meg ott tart, hogy ordít, ha nincsenek folyton a sarkában. Én nem tudnék így élni, akármilyen szívtelen vagyok.
Szerintem ez szörnyű és nagyon kevesen vallják be, hogy elcseszték. De ha bevallják, akkor mindig úgy vannak vele, hogy nem így csinálják. Az ő szülei is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!