Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet,hogy ezen az oldalon mindenkinek olyan szipi szupi pasija van,hogy főz,mos takarít,nem vedel naphosszat,és mindenben segít? Állandóan olyan kommenteket lehet olvasni,hogy miért nem hagyod el mert nekem ilyen pasi nem kéne stb..?
Döbbenettel tapasztalom a környezetemben, hogy a férfiak többet főznek mint a nők.
Ezt pedig igen sajnálatosnak tartom, ugyanis ez számomra azt jelenti, hogy nagyon csúnyán lecsúsztak és elférfiasodtak a nők, a férfiak pedig elnőiesedtek. Egyáltalán nem vonzó számomra egy ilyen nő, ennélfogva egyre kevesebb a lehetséges partnerjelölt....
Hát nem tudom, barátaim.
A mi családunkban a nők gondoskodtak a gyerekek és a többi családtag hasonló szükségleteiről.
Nálam ez a szeretet és a nőiesség egyik kifejeződése. És ez így volt az előző 100.000 évben is a minket megelőző generációkban.
Elkorcsosult a világ.
25, se anyukám,se az apai nagyanyám nem örömében csinálta. Főztek, mert valakinek muszáj, főztek, mert ez (volt) a nő dolga, elfogadták, ha apuka szarik a gyerekeire, háztartásra, mert a férfinak csak abban a 3 percben volt "dolga" amíg a gyereket összehozta. Túléltek, mert ez volt a norma. Elfogadták, mert ilyen a házasélet, a házasság meg elvárás volt.
Ma hála az égnek nem muszáj előadni a tünci háziasszonyt és én megúszom ezt a sorsot.
Ha valakinek a sütés, főzés, all inclusive ellátás a szeretetnyelve az csinálja. De csak azért elvárni a körbeugrálást mert valaki férfi, a másik meg nő és ez az előre kiosztott szerepe...
Nekem nincs azzal bajom, ha valaki elvárja a "háziasszony"-ságot a párkereséskor és ezt jelzi is. De ezzel a mindig is így vót jó hozzáállást nagyon utálom. Jó volt annak, aki el volt látva és ingyen rabszolgát tarthatott házasság címszóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!