Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy lehet,hogy ezen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet,hogy ezen az oldalon mindenkinek olyan szipi szupi pasija van,hogy főz,mos takarít,nem vedel naphosszat,és mindenben segít? Állandóan olyan kommenteket lehet olvasni,hogy miért nem hagyod el mert nekem ilyen pasi nem kéne stb..?

Figyelt kérdés
Ennyi hazug nőszemély van ezen az oldalon?
tegnap 13:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Szeretek főzni, segíteni is szoktam, a fiunkkal is foglalkozok, az asszony szerint xar pasi vagyok. Csak h lásd ilyen is van. 😅
tegnap 19:33
 22/28 anonim ***** válasza:
7%

Döbbenettel tapasztalom a környezetemben, hogy a férfiak többet főznek mint a nők.

Ezt pedig igen sajnálatosnak tartom, ugyanis ez számomra azt jelenti, hogy nagyon csúnyán lecsúsztak és elférfiasodtak a nők, a férfiak pedig elnőiesedtek. Egyáltalán nem vonzó számomra egy ilyen nő, ennélfogva egyre kevesebb a lehetséges partnerjelölt....

tegnap 21:27
 23/28 anonim ***** válasza:
22, elég szomorú, hogy számodra főzni nőies dolog...
tegnap 23:47
 24/28 anonim ***** válasza:
Annyira nőies dolog a főzés, hogy a legnagyobb szakácsok mind férfiak.
ma 06:09
 25/28 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, barátaim.

A mi családunkban a nők gondoskodtak a gyerekek és a többi családtag hasonló szükségleteiről.

Nálam ez a szeretet és a nőiesség egyik kifejeződése. És ez így volt az előző 100.000 évben is a minket megelőző generációkban.

Elkorcsosult a világ.

ma 06:18
 26/28 anonim ***** válasza:
#25 "Hé, skacok, ugye hogy búmzis és beteges dolog gondoskodni a saját gyerekedről? Asszony dóga!"
ma 06:21
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

25, se anyukám,se az apai nagyanyám nem örömében csinálta. Főztek, mert valakinek muszáj, főztek, mert ez (volt) a nő dolga, elfogadták, ha apuka szarik a gyerekeire, háztartásra, mert a férfinak csak abban a 3 percben volt "dolga" amíg a gyereket összehozta. Túléltek, mert ez volt a norma. Elfogadták, mert ilyen a házasélet, a házasság meg elvárás volt.

Ma hála az égnek nem muszáj előadni a tünci háziasszonyt és én megúszom ezt a sorsot.

Ha valakinek a sütés, főzés, all inclusive ellátás a szeretetnyelve az csinálja. De csak azért elvárni a körbeugrálást mert valaki férfi, a másik meg nő és ez az előre kiosztott szerepe...

Nekem nincs azzal bajom, ha valaki elvárja a "háziasszony"-ságot a párkereséskor és ezt jelzi is. De ezzel a mindig is így vót jó hozzáállást nagyon utálom. Jó volt annak, aki el volt látva és ingyen rabszolgát tarthatott házasság címszóval.

ma 06:33
 28/28 anonim ***** válasza:
25 költözz barlangba...anno az is jó volt.
ma 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!