Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők horkolos pasi az kuka lenne?
Figyelt kérdés
Mondjuk megismerkedtek egy abszolút szimpatikus pasival,de az együtt töltött éjszakák után kiderül róla,hogy horkol.
De szimpla horkolás,hanem ez az egyenetlen röfögős horkolás lenne.
Kukáznátok utána a pasit?
ma 07:07
2/16 anonim válasza:
Számomra igen, mert szeretem kialudni magam.
3/16 anonim válasza:
Ha nagyon hangos akkor igen, alvásra szükségem van.
5/16 anonim válasza:
Ha CSAK ennyi baj lenne vele, először megkérném, hogy menjen el orvoshoz kb azonnal. A horkolás nem csak annak rossz, aki melletted alszik, hanem komoly egészségügyi probléma.
De ha erre nem hajlandó, akkor igen.
6/16 anonim válasza:
Én jobban szeretek külön aludni, sőt igazából külön lakni is. Ha ez őt nem zavarja, akkor engem sem, hogy ő horkol.
7/16 anonim válasza:
Aszt nem tudom, de a horkolós nő kuka. Nem vagyok büszke, de történt ilyen.
8/16 anonim válasza:
Csak akkor kuka, ha nem hajlandó (magától) megoldani ezt a problémát, mondván, őt ez nem zavarja. Vagyis megint csak a nő szenvedjen meg füdugózzon, nem ér semmit a füldugó ha az egész háztömb rezeg miatta.
Szóval irány az orvos. Azonnal.
10/16 anonim válasza:
Nekem fontos az alvás, így ja, nem fűzném vele tovább a dolgot, annyit nekem már nem ér senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!