Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők horkolos pasi az kuka lenne?
Mondjuk megismerkedtek egy abszolút szimpatikus pasival,de az együtt töltött éjszakák után kiderül róla,hogy horkol.
De szimpla horkolás,hanem ez az egyenetlen röfögős horkolás lenne.
Kukáznátok utána a pasit?
Eddig egy pasit nem ismertem aki ne horkolt volna. Én ilyenért nem dobtam ki pasit.
Egyébként sokan horkolnak nem csak pasik nők is. Én például terhesen nagyon horkoltam és a szülés után pár hónappal múlt el.
Sportolás, mozgàs, testsúly csökkenés nagyon sokat javít a helyzeten.
Amelyik pasi horkol, azt tessék elküldeni esténként egy kicsit kocogni, vagy ilyenkor télen kondi terembe.🤷♂️
Felejtős lenne.
Apám horkolós - gyakorlatilag két szobával odébb, dupla csukott ajtónál is hallani. Nem kösz. Biztosan nem terveznék semennyire egy horkolós férfival.
Csak kérdezem ezeket a horkolós pasikat!
Nem akarják megoldani ezt a problémát?
Pl. kipróbálni eszközöket, lefogyni, orvoshoz fordulni, más pozícióban elaludni stb.
#26 Azért néha nem tudod, merre/hogy fordulsz álmodban...
Vékony férfi is horkolhat - meg persze nő is, és hiába alszik el más pozícióban, ha álmában megfordul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!