Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, nők horkolos pasi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők horkolos pasi az kuka lenne?

Figyelt kérdés

Mondjuk megismerkedtek egy abszolút szimpatikus pasival,de az együtt töltött éjszakák után kiderül róla,hogy horkol.

De szimpla horkolás,hanem ez az egyenetlen röfögős horkolás lenne.

Kukáznátok utána a pasit?

nov. 27. 07:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
80%
Az én barátomnak orrsövény ferdülése van, az is közrejátszik abban, hogy horkol. A baj az, hogy ő csukott szájjal is csinálja, szóval az ilyen orrba dugható cuccok, meg maszkok, amik tartják a fejét, azok sem segítenek. Idegesítő tud lenni, de ha horkol, felkeltem. Szerencsére általában csak akkor horkol, ha hanyatt fekszik (ráadásul ah a kedvenc alvó próza...), szóval vagy oldalra szoktam fordîtani és akkor abbahagyja, vagy fogok varrni az egyik pólója hátuljára egy labdát, hogy ne forduljon hanyatt. De csak ezért nem szakítanék, nála jobb embert nem ismerek. Ha már nem bírom, marad a külön alvás.
nov. 27. 17:57
 22/27 anonim ***** válasza:
13%
Akit zavarja a pasi horkolasa, tartson francia bulldogot
nov. 27. 21:09
 23/27 anonim ***** válasza:
59%

Eddig egy pasit nem ismertem aki ne horkolt volna. Én ilyenért nem dobtam ki pasit.

Egyébként sokan horkolnak nem csak pasik nők is. Én például terhesen nagyon horkoltam és a szülés után pár hónappal múlt el.

nov. 27. 22:19
 24/27 anonim ***** válasza:
23%

Sportolás, mozgàs, testsúly csökkenés nagyon sokat javít a helyzeten.

Amelyik pasi horkol, azt tessék elküldeni esténként egy kicsit kocogni, vagy ilyenkor télen kondi terembe.🤷‍♂️

nov. 28. 16:02
 25/27 anonim ***** válasza:

Felejtős lenne.

Apám horkolós - gyakorlatilag két szobával odébb, dupla csukott ajtónál is hallani. Nem kösz. Biztosan nem terveznék semennyire egy horkolós férfival.

nov. 29. 20:47
 26/27 anonim ***** válasza:

Csak kérdezem ezeket a horkolós pasikat!

Nem akarják megoldani ezt a problémát?

Pl. kipróbálni eszközöket, lefogyni, orvoshoz fordulni, más pozícióban elaludni stb.

nov. 30. 06:41
 27/27 anonim ***** válasza:

#26 Azért néha nem tudod, merre/hogy fordulsz álmodban...

Vékony férfi is horkolhat - meg persze nő is, és hiába alszik el más pozícióban, ha álmában megfordul...

dec. 2. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!