Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők horkolos pasi az kuka lenne?
Mondjuk megismerkedtek egy abszolút szimpatikus pasival,de az együtt töltött éjszakák után kiderül róla,hogy horkol.
De szimpla horkolás,hanem ez az egyenetlen röfögős horkolás lenne.
Kukáznátok utána a pasit?
Volt egy ilyenhez "szerencsém". Egyszer együtt aludtunk, még az ismerkedés elején tartottunk. Ő jött át hozzám, semmi szex, csak alvás, hogy másnap ne keljen két órát utaznia melóba.
Hát úgy horkolt, hogy szerintem a szomszédok is hallották. Én türelmes embernek tartom magam, de teljesen kikészültem. Próbáltam elaludni, gondoltam magamban hátha sikerül, aztán felőlem végig horkolhatja az éjszakát, de nem.
Párszor oldalba böktem, de csak úgy finoman, hogy kicsit megmozduljon. 5 másodpercre abba hagyta, majd újra rázendített. Valamikor hajnalban sikerült elaludnom úgy végső kimerültségemben.
Másnap melóból küldött egy pofátlan üzenetet, hogy:
"Mellesleg miattad egész éjjel nem tudtam aludni".
Hát azt hittem az agyam eldobom!
Voltak neki még fura dolgai, de azokat most inkább nem írom le.
Mindenesetre nem folytattam az ismerkedést. Ha valaki horkolással küzd, akkor szépen forduljon orvoshoz, mert nagyon megtudja ám keseríti a körülötte lévők életét. Aki pedig lesz@rja, mivel ő mégiscsak tud aludni, az egy önző alak és kukába vele!
Nem tudok aludni horkolás mellett, nagyon zavar. Amennyiben elfogadná, hogy soha nem aludnánk együtt, hanem az összebújás után külön szoba, akkor oké.
Sajnos másképp nem.
Idovel minden ferfi horkol. Sok no is.
Orvosnal voltam vele, igazabol nem sok megoldas van erre.
Legzessegito maszk, na de az se kellemes ejszaka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!