Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet,hogy ezen az oldalon mindenkinek olyan szipi szupi pasija van,hogy főz,mos takarít,nem vedel naphosszat,és mindenben segít? Állandóan olyan kommenteket lehet olvasni,hogy miért nem hagyod el mert nekem ilyen pasi nem kéne stb..?
Figyelt kérdés
Ennyi hazug nőszemély van ezen az oldalon?tegnap 13:27
2/23 anonim válasza:
Exem se csinált semmit. Volt kollégám (férfi) minden nap csak úgy mellékesen megemlítette, hogy mennyi házimunkát csinál, meg a babával is nagyon sokat foglalkozik, amint hazaér.
Kicsit átértékeltem az én kapcsolatomat.
3/23 A kérdező kommentje:
de itt a hozzászólónők 99 %-ának a pasija full extrás takarítónő,akinek soha nem kell semmiért szólni,szakácskodik,takarít,gyerekre vigyáz, szórakozni is eljárnak..na hát én ezt rohadtul nem hiszem el,amikor a nők állandóan stresszesek..Kamuka az egész.
tegnap 13:30
4/23 anonim válasza:
"de itt a hozzászólónők 99 %-ának a pasija full extrás takarítónő"
És mondd cuncimókus, hol láttad te ezt?
Az meg, hogy ne legyen egy iszákos bunkó, azért legyünk őszinték: nem olyan nagy elvárás.
6/23 anonim válasza:
Nem tagadom, volt olyan párom, aki b*szott a takaritasra, mimdent tőpem vart volna, de ki.is b*sztam! Ferjnek, nem valasztottam ilyet.
7/23 anonim válasza:
Attól szipi-szupi egy pasi, hogy nem egy igénytelen iszákos barom? Fúúú b+... K_rva alacsonyan van a léc.
8/23 anonim válasza:
A párom nem tökéletes, ahogyan én sem. Vannak idegesítő szokásai, néha vitatkozunk (nem kiabálva, nem ajtót csapkodva). De amiket leírtál, az rá is igaz. Szomorú, hogy ezek neked extra dolgok, mert ezek teljesen alapvetőek. Igen, segítünk egymásnak, igen, ő is végez házimunkát. Együtt élünk, mind a ketten dolgozunk, ezek egy felnőtt ember életében alapok. Nem ez tesz valaki “szipiszupi tökéletes” emberré. Ettől sokka több dolog van benne, amit szeretek, és amiért a szememben férfi. Nekem inkább az a döbbenet, hogy milyen sokaknak mennyire alacsony a léc.
9/23 anonim válasza:
Nekem speciel nincs párom, többek közt mert olyan, aki a fentiek ellentéte nem kéne. Volt (még csak nem is mindennek volt az ellentéte egyébként), nem voltam boldog, kiraktam. Jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.
10/23 anonim válasza:
"miért nem hagyod el mert nekem ilyen pasi nem kéne stb..?"
Nem biztos van hapijuk, de ilyen akkor se kellene nekik, ha az összes vibrátor lemerülne a világon. Jobb egyedül, mint a felnőtt gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!