Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy lehet,hogy ezen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet,hogy ezen az oldalon mindenkinek olyan szipi szupi pasija van,hogy főz,mos takarít,nem vedel naphosszat,és mindenben segít? Állandóan olyan kommenteket lehet olvasni,hogy miért nem hagyod el mert nekem ilyen pasi nem kéne stb..?

Figyelt kérdés
Ennyi hazug nőszemély van ezen az oldalon?
tegnap 13:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezen az oldalon mindenki pont hogy panaszkodik a parjára. Meg váláskérdésekkel van tele az egész is
tegnap 14:07
 12/28 anonim ***** válasza:
79%
Én pasim iszik és takarít. Most akkor mi van? Külsőre felsőkategóriás.
tegnap 14:17
 13/28 gergelice16 ***** válasza:
36%
Én is azt tapasztalom, hogy mindenki panaszkodik, és a válaszolók többsége a legkisebb problémára is azt a megoldást adják, hogy el kel válni / szakítani kell.
tegnap 14:37
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém csak a mosást csinálja, a gyerekekkel foglalkozni meg nem az utálatos házimunkák halmazában van. Nekem így kiegyenlített, mert többet dolgozik, és kertesben lakunk, a kinti melók nagyobb része az övé. Az alkoholt viszont nem viselem el, nálam teljesen kizáró ok. A füvet is hamarabb elnézném, ha mértékkel csinálná, mint a szeszt.
tegnap 14:44
 15/28 anonim ***** válasza:
68%
#13: Nem, nem a legkisebb problémákra szokták azt javasolni...
tegnap 14:49
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
1 vagyok, lehet van aki hazudik, én nem...más nem érdekel.
tegnap 14:59
 17/28 anonim ***** válasza:
79%
akkor én rohadtul kivétel vagyok. Én inkább gépesítettem, hogy könnyebb legyen. Mosogatógép, szárítógép, kövi a robotporszívó. A Nő is szereti ezeket :p
tegnap 15:01
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi együtt végezzük a házi munkát, és együtt is vedelünk (időnként).

Működik ez így már 20 éve.

tegnap 15:52
 19/28 anonim ***** válasza:
39%

Kérdezőnek az szúrja a szemét, hogy itt jópár nő sokszor egy olyan irreálisan boldog képest fest le magáról, ahol tökéletes élete van, a párja is tökéletes, a munkája is, mindennel tökéletesen elégedett. Nagyon reális világkép ez ebben az országban, erről vagyunk híresek. Emellett valami csoda folytán rengeteg női válaszból mégis a sértettség, düh, frusztráció és gyűlölet az, ami süt. És hogy sokszor a legkisebb, pitiáner, megbeszélhető párkapcsolati problémára is ugyanezek az itteni nők azt fogják tanácsolni, hogy azonnal szakíts. És hogy szerintük semmi más alternatíva, rendezés, megbeszélés vagy kompromisszum sem működne, csak és kizárólag a szakítás. Ez nem pár hülye magánakciója, ezek rendszeresen jönnek, és zöld válaszok, tehát a többség vele egyet ért.

Ez pedig egy nem hasznos válasz volt, ráadásul sértő, szabályszegő és nőgyűlölő. Nyugodtan mehet a lepontozás. Attól még itt hagyom, mert megint kicsit olyan, mintha páran nem látnák, hogy eredetileg miről is szólna ez a kérdés.

tegnap 16:34
 20/28 anonim ***** válasza:
53%

Hú de szelektíven olvasgatsz, Kérdező...

Ott kezdődik, hogy olyan kérdésekről beszélsz, ahol az vna leírva, hogy a kérdező nő pasija vállalhatatlan. Akkor már egyből meg is dőlt a kérdésed, elvégre vannak itt ilyenek, ráadásul nem kis létszámban.

tegnap 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!