Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan dolgozzam fel ami a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel ami a párkapcsolatomban történt?

Figyelt kérdés
A párom már vagy fél éve lebukott hogy más nőkkel beszélgetett és képcserézett a neten. Szerencsére egyikkel sem találkozott és nem is rendes profilok voltak hanem külön erre létrehozott kamu oldalak amiken csak néhány nő segge volt kitéve. De akkor se tudom magamban ezt elfogadni. Hogy én nem voltam elég és egy jött ment neten talált k***a is megtette? Vagy én nem is értem. A válasz persze az volt hogy nem tudja miert csinálta. Ne írjatok le kérlek 20x hogy szakítsak inkább abban kérnék segítséget hogy ha azóta minden jól működik akkor hogyan tudnám elfelejteni vagy elfogadni ami a múltban történt?

jan. 9. 02:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Helyesen tetted. Visszanyered a nyugalmadat. Rendben az önbecsülésed. Hogy bukott le másodszor? Ne haragudj a kivancsiságért, de érdekel, hogy mennyire volt béna.
tegnapelőtt 07:59
 22/23 gergelice16 ***** válasza:
#20 Szerintem ahhoz képes sok ilyen férfi van, csak rájuk nem figyelsz fel olyan könnyen. Mert akinek a lélektelen szexről szól az élete, többször próbálkozik be nőknél, így a tapasztalatok miatt akár meggyőzőbbnek is tűnhetnek. Illetve ha nem bulizós helyeken, kocsmákban keresgélsz, hanem mondjuk közösségekben, akkor nagyobb eséllyel találsz rendes férfit. De akár normális, akár nem, ha elkezdesz beszélgetni velük, akkor hamar kiderül, hogy van-e rendes önbecsülése vagy csak a testet látja benned.
tegnapelőtt 08:05
 23/23 A kérdező kommentje:

Meg csak nem is titkolta :)

A saját profiljáról, és még a beszélgetést sem törölte velük. Néha használtuk egymás telefonját ha egyikünké le volt merülve vagy valami. Nem volt nehéz észre venni, hogy kitől kap üzeneteket

tegnapelőtt 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!