Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan dolgozzam fel ami a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel ami a párkapcsolatomban történt?

Figyelt kérdés
A párom már vagy fél éve lebukott hogy más nőkkel beszélgetett és képcserézett a neten. Szerencsére egyikkel sem találkozott és nem is rendes profilok voltak hanem külön erre létrehozott kamu oldalak amiken csak néhány nő segge volt kitéve. De akkor se tudom magamban ezt elfogadni. Hogy én nem voltam elég és egy jött ment neten talált k***a is megtette? Vagy én nem is értem. A válasz persze az volt hogy nem tudja miert csinálta. Ne írjatok le kérlek 20x hogy szakítsak inkább abban kérnék segítséget hogy ha azóta minden jól működik akkor hogyan tudnám elfelejteni vagy elfogadni ami a múltban történt?

tegnap 02:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%

A pasik 80%-a megunja előbb-utóbb az otthoni pinát.Ilyenkor kezdenek el más pinát keresni.Fejre is állhatsz, de ha eljutott ide, akkor már teljesen mindegy.Innen csak nagyon nagy akaraterővel tudnak visszafordulni.Erre meg lássuk be, a jóval nagyobb többség képtelen.Lehet csak 1 alkalommal próbál ki egy újabbat, amikor rá jön, hogy ez is ugyanolyan és ezt is megunja majd idővel, de az általános az, hogy nem áll meg.Egyszerűen kell a változatosság, hogy saját magát se unja el.Nem tehetsz semmit.Két tested, fejed, pinád nem lesz sosem.Szemet hunysz felette, félredobod az önbecsülésed a családi béke kedvéért, vagy tovább állsz.Nincsen középút.Abban biztos lehetsz, hogy vagy nyíltan vagy titokban (ehhez némelyik mesterien ért),de továbbra is ezt fogja csinálni.Bízni sosem fogsz teljes mértékben benne (mert nem is lehet ), akárhogyan is erőlteted.

Igen, ez a nyers valóság és a jóval nagyobb többség.50 évem alatt sokat láttam már, pozitív végkimenetelt viszont szinte semmit.

Mindjárt jönnek a mindenáron tagadók, de sokan mesterien űzik az ön és a mások becsapását.

És amit most jónak élsz meg, az csak látszólag jó, a valóság teljesen más.A fétjed nem változott 1 centit sem, csak eljátssza amíg meg nem nyugszol.Aztán újult erővel akcióba lendül, csak már sokkal körültekintőbb lesz.És nem biztos, hogy észreveszed, ha megint átver.

tegnap 09:23
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
Nőket sem kell félteni ez téren. Ki raknak mindent is, a pasik meg nézik és feltuzelik, de nem az otthoni rá hanem másra vágynak. Volt olyan hogy a nő bugyiba nyitott ajtót mikor tudta hogy megyek hozzá. Volt aki egy dohányboltban kikezdett velem, de voltak! olyanok akiknél dolgoztam es azok tettek megjegyzést stb. Szóval ha nem lennének ilyen nők a férfi társadalom is másabb lenne, jobban megbecsülnék az otthonit és nem lenne ennyi megcsalás.
tegnap 09:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha nem tudja miért tette, akkor vagy értelmi fogyatékos vagy hazug. Bármelyik a kettő közül miért kell neked?
tegnap 09:43
 14/18 anonim ***** válasza:
30%

Itt most pasikról van szó, nem férfiakról és nőkről.Az másik lap.

Ha nem lennének ilyen nők, valóban kevesebb lenne a lehetőség a félrekufircra.De csak azért, mert nem lenne lehetőség rá.Ez viszont nem jelenti azt, hogy tisztelnék és becsülnék az otthonit!!!!Ez csak kényszer lenne.És akkor még több alkoholista és drogos lenne.Ha pina nincs, akkor kell helyette más.Egyszerűen képtelenek beérni eggyel.Ezt lehet tagadni, de a keserű tényeken ez nem fog változtatni.A kivétel meg kva ritka, tű a szénakazalban esete számba megy.

tegnap 09:45
 15/18 Csak_egy_pasas ***** válasza:
37%

Szerintem egy kérdésre kell válaszolnod! Nem is nekünk hanem saját magadnak kérdező!

Azóta, hogy ez történt bizonyította, hogy kellesz neki ?.

Ha erre a kérdésre igen a válasz, akkor a többi nem számít!

tegnap 11:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem fogod tudni, oda a bizalom és csinálhat bármit akkor se fogsz benne megbízni soha. Nekem mindegy mert nem én vesztegetem az időm, lelkem rá hanem te szóval nyugodtan maradj vele és ha megcsalás derül ki akkor is maradj vele. Nem zavar egyáltalán. 🤷
tegnap 12:07
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Naiv Kérdező....

Majd pár év múlva itt fog sírni, hogy a (már) férje össze vissza csalja, ő pedig kisgyerekkel nem tud lelépni, mert nincs hova..meg ott vannak a közös hitelek stb, stb.

Nem kell neki tanácsot adni, mert a leglogikusabb tanácsot már startban elvetette.

tegnap 15:33
 18/18 anonim ***** válasza:

#12 igen, a szegény, drága férfiak csak az ilyen féreg nők miatt lépnek félre!! Mrg csak véletlenül se mondhatnak nemet!! Ha egy nő kelleti magát, akkor mindenképpen meg kell krni!!

Te hülye vagy? A férfiak megcsalási szándékait is fogd már a nőkre b@meg...

tegnap 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!