Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Magányos vagyok. Nincs egyensú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos vagyok. Nincs egyensúly a párkapcsolatomban, eltér a napi életvitelünk, ki hogy oldaná ezt meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Párommal másfél éve vagyunk együtt. Ő olyan munkakörben dolgozik, ahol hétköznap távol van, mikor hétvégente hazajön igyekszünk hasznosan tölteni az időt. Nálam most leállás van a cégnél, ahol dolgozom. Mellette egy okjs képzést csinálok, tanulgatok, sportolok, barátokkal vagyok, szóval elfoglalom magam. De nekem rendkívül hiányoznak a meghitt beszélgetések a párommal. Az utóbbi időben nem tudunk megbeszélni semmit, nem tud felhívni munkaidőben, esténként is alig alig tudunk beszélni. Mit is mondhatnék, hiszen nem történik vele és velem sem semmi szokatlan, csak a munka, a tanulás, szóval ezen hamar túljutunk, hogy mi a helyzet. Hiányoznak a mély, tartalmas beszélgetések. Ha hazajön is inkább tévét néz, a beszélgetés helyett. Ha elmegyünk valahova kirándulni stb, az mindig jó. Szóval úgy érzem a lelkitársam már nem keresi úgy a kommunikációt velem és már inkább csak a párom lett.
2019. jan. 24. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne paràzd túl a dolgot,ez semmisèg.Ha te is az ő lelkitársa vagy,próbáld meg megérteni.Ez most egy ilyen időszak.
2019. jan. 24. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Időszakos ez az állapot, vagy állandó?

Ha időszakos, akkor csak ki kell tartani. Ha állandó, akkor sajnos megszoksz vagy megszöksz. Mondjuk ez nem hangzik jól, hogy inkább tévézget csak...

Beszéltél már vele erről? Mondtad neki, hogy mit érzel? Mit mondott rá?

2019. jan. 24. 15:55
 3/4 anonim ***** válasza:
26%
Minden problémád megoldódik az életben, ha nem támasztasz elvárást. Minden fájdalomnak és problémának az elvárás a forrása. Amint felhagysz minden elvárással, hirtelen minden fájdalmad és problémád elporlik.
2019. jan. 24. 15:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Próbàljatok közeledni egymàshoz, megbeszélni, mert kezd kihülni a viszonyotok. Nincs esély arra, hogy valami normàlisabb munka utân nézzen? ( kapcsolatbaràtabb munkaidővel)

Én személy szerint sosem làttam értelmét a tàvkapcsolatoknak, szóval nem is lennék ilyenben senkivel.

2019. jan. 27. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!