Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magányosnak érzem magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányosnak érzem magam a párkapcsolatomban. Van megoldás?

Figyelt kérdés

A párom elkezdett a családi vállalkozásban dolgozni. (Szüleié)

Azóta folyamatosan közbejön valami és heti 7/7 napot dolgozik reggeltől estig.

1 hónapja így megy, de az elmúlt két hétben már napközben beszélni sincs időnk, annyi dolga van.

Estére már mindketten nagyon fáradtak vagyunk és ez az egész miatt kezd kihalni közöttünk a kommunikáció.

Ráadásul nem élünk együtt, így tényleg szinte semmi időt nem töltünk együtt.

Úgy érzem kezdünk eltávolodni egymástól érzelmileg, legalábbis én tőle egyre jobban.

Ez a helyzet előtt nem volt komolyabb problémánk.

Próbáltam vele megbeszélni, de azt mondta,h ez ideiglenes és minden rendben lesz utána csak várjuk ki.

Viszont mindig mikor vége lenne ennek ah egésznek, akkor közbejön egy újabb dolog ami miatt semmi szabadideje...

Nem értem azt,h szeret. Nem igazán mutatja ki az érzéseit. Én pedig igényelném.

Úgy érzem sosem lesz vége...

Valaki volt esetleg hasonló helyzetben? Mi lett a vége? Ti mit tennétek?

21L (ő 23F)

2018. júl. 19. 12:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A vallakozas nem napi 8-tol 4-ig munka. Vagy elfogadod, besegitesz/tamogatod vagy uj kapcsolat
2018. júl. 19. 13:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy mennyi időre gondolt a "várjuk ki" mondatával, mert együtt töltött idő, és kommunikáció nélkül bizony elhal a legjobbnak induló kapcsolat is. Próbálj vele újra beszélni, és ha úgymond kiszorulsz az életéből, akkor dönts annak megfelelően.
2018. júl. 19. 13:17
 3/14 anonim ***** válasza:
A kommunikációval nem lehet megoldani a dolgot, és te ezt nem tudod elfogadni ezt a helyzetet, akkor szerintem jobb, ha kilépsz a kapcsolatból.
2018. júl. 19. 13:34
 4/14 A kérdező kommentje:

Az addig rendben van, h nem 8-tól 4-ig munka.

Viszont szerintem nem normális dolog 7-ből 7 napot reggeltől estig dolgozni, elhanyagolva minden mást.

Besegíteni nem tudok, mert az anyja nem kedvel és nem menne bele ebbe.

Próbálok türelmes lenni, de lassan idegenekkel több "kapcsolatom" van, mint vele. Nem tudom mit tegyek, mi lenne a megoldás..

Nincs kikötve, h meddig fog így menni. Illetve mindig az van, h még 1-2 hétig, de ahogy letelik kezdődik előröl mindig valami miatt.

Hiányzik a párom, az együtt töltött idő, a beszélgetések.

Azért is írtam ki ezt a kérdést, mert nem tudom, h én látom-e ennyire borúsan a helyzetet, én viselem-e túl nehezen vagy sem.

A kívülálló emberek mindig jobban látják.

2018. júl. 19. 13:53
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha vki ennyire nem akarna velem lenni h szinte már a kifogást sincs kedve kitalálni és kb egyedül lennék melette, elhagynám..
2018. júl. 19. 14:55
 6/14 anonim ***** válasza:
Idgennel többet vagy akkor ez már halott,anyuka kifurt csak még nem volt gerince lapátra tenni a pici fiunak,ennyi,lépj tovább zárd le keress mást.
2018. júl. 19. 15:39
 7/14 anonim ***** válasza:
Azért azt megkérdezném az összes nőtől, amikor álmodoztok kertvárosi életről, vagy mézes mázas nyaralásokról (kinek mi), s az a szerencsétlen nyomorék aki próbálja megteremteni a feltételeket hozzá, ami áldozatokkal jár, lehet heti 7/7-et dolgozik, vagy sokszor fáradt,stb... Ezt szerintem meglehet beszélni, s alkalmazkodni kell. De amit a párod csinál annak lesz gyümölcse vszínű, ha 2 év múlva lerakna 1 családi házat az asztalra nem lett volna jobb segíteni neki? esetleg társa lenni? Én nem értem ezt, akkor teljesen felesleges bármibe belefogni azért h "mi", azért h "nekünk" jobb legyen, mert amíg a fószer gürizik, a nő azon agyal hogyan hagyja ott. Ez aztán a társ! A kérdést kiírónak tanácsolom, hagyd ott, fordíts neki hátat, keress 1 újat, lehetőleg olyat aki nem dolgozik, s alapból milliomos, hagyd meg azt a szerencsétlent 1 olyan nőnek, aki társa tud lenni (ha egyáltalán van ilyen).
2018. júl. 20. 11:13
 8/14 anonim ***** válasza:
Mi mindketten dolgozunk de van időnk a másikra,a többi kifogás ha vki nem ohajt velünk lenni,tök mindegy egy korfus nyaralás v kacsalábu palata.. Egyedül leszunk,tapasztaltam exemmel a nyaralás abbol állt h mindketten a telefont nyomtuk egymás mellett,meg aludt meg nőkkel flörtölt melettem,én inkább olvastam és napoztam, elvoltam egydül ugy h együtt mentünk,na vége is lett utána mert kidobtam,hülye nem vagyok h miután én fizettem mindent meg eltartottam,ő nőcskéket hajtson..
2018. júl. 20. 11:48
 9/14 anonim ***** válasza:

látod látod...

"miután én fizettem mindent meg eltartottam", s még a másiknak állt feljebb.

2018. júl. 20. 12:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem is maradtam vele,látod látod,kereshetett uj belekot akit szipolyozhat,én férfival élek és nem is menekülünk egymás elől pedig elég keményn dolgozunk.
2018. júl. 20. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!