Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányosnak érzem magam a párkapcsolatomban. Van megoldás?
A párom elkezdett a családi vállalkozásban dolgozni. (Szüleié)
Azóta folyamatosan közbejön valami és heti 7/7 napot dolgozik reggeltől estig.
1 hónapja így megy, de az elmúlt két hétben már napközben beszélni sincs időnk, annyi dolga van.
Estére már mindketten nagyon fáradtak vagyunk és ez az egész miatt kezd kihalni közöttünk a kommunikáció.
Ráadásul nem élünk együtt, így tényleg szinte semmi időt nem töltünk együtt.
Úgy érzem kezdünk eltávolodni egymástól érzelmileg, legalábbis én tőle egyre jobban.
Ez a helyzet előtt nem volt komolyabb problémánk.
Próbáltam vele megbeszélni, de azt mondta,h ez ideiglenes és minden rendben lesz utána csak várjuk ki.
Viszont mindig mikor vége lenne ennek ah egésznek, akkor közbejön egy újabb dolog ami miatt semmi szabadideje...
Nem értem azt,h szeret. Nem igazán mutatja ki az érzéseit. Én pedig igényelném.
Úgy érzem sosem lesz vége...
Valaki volt esetleg hasonló helyzetben? Mi lett a vége? Ti mit tennétek?
21L (ő 23F)

Az addig rendben van, h nem 8-tól 4-ig munka.
Viszont szerintem nem normális dolog 7-ből 7 napot reggeltől estig dolgozni, elhanyagolva minden mást.
Besegíteni nem tudok, mert az anyja nem kedvel és nem menne bele ebbe.
Próbálok türelmes lenni, de lassan idegenekkel több "kapcsolatom" van, mint vele. Nem tudom mit tegyek, mi lenne a megoldás..
Nincs kikötve, h meddig fog így menni. Illetve mindig az van, h még 1-2 hétig, de ahogy letelik kezdődik előröl mindig valami miatt.
Hiányzik a párom, az együtt töltött idő, a beszélgetések.
Azért is írtam ki ezt a kérdést, mert nem tudom, h én látom-e ennyire borúsan a helyzetet, én viselem-e túl nehezen vagy sem.
A kívülálló emberek mindig jobban látják.

látod látod...
"miután én fizettem mindent meg eltartottam", s még a másiknak állt feljebb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!